Új hozzászólás Aktív témák

  • Del Tommaso

    tag

    válasz Tibiajax #22579 üzenetére

    Igen, az a dél-európai rész.
    A 2-őt én először az asszony XBOX 360-án toltam végig kontrollerrel.
    Ahhoz képest persze óriási a különbség One X-en pozitív irányba, a 4-et persze nem überelheti semmi a 4K HDR miatt, plusz a grafikát is valami kegyetlenül jól és baromi részletesen megcsinálták hozzá, ( pl. menj oda egy kávézóhoz és olvasd el a nyitvatartást, vagy figyeld meg, hogy a fű és a faágak hogy hullámoznak a réten a szélben, beszarás, hogy még ebbe is ekkora effortot toltak) plusz a kormány kezelés is eszméletlenül aprólékosan kidolgozott sztem, kb. minden kocsinál más.
    (A 15 év szoftverteszteléssel töltött idő nem múlik el nyomtalanul) :D

    A fizikát én nem mondanám rosszabbnak a 2-ben, sőt sztem kb. ugyanaz, csak annyi, hogy mintha a force feedback és a kormány kezelése nem lenne annyira kifinomult, mint a 4-ben. A grafika nekem túl harsány és persze nem annyia ütős, mint a 4-ben, de a kidolgozottság azért itt is profi, gondolok itt az útszéli virágcserepekre vagy a nizzai kockakő kidolgozására.

    A drivatarok viszont butábbak a 2-ben, mert unbeatable szinten is verem őket minden pályán vagy már megedződtem a Goliáton 360-nal kacsázva előző Focusokon . :D

    Viszont azt nem értem, hogy a régebbi verziókhoz miért nem lehet megvenni a car pack-okat és a többi kiegészítőt, DLC-t a store-ból ?
    Rólam kalapnyi pénzt lehetne lehúzni ezzel, ha az 1,2,3-as részekhez továbbra is megvásárolható lenne az összes valaha elérhető kiegészítő. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák