Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz NoMagix #17234 üzenetére

    Azért gyülünk össze, hogy ne legyünk külön. Ezért próbáljuk összehozni több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel a voice chatet. (gszp-vel és Parrottal egyszer már sikerült) Lehessen egy kicsit pofázni, jó hangosan kiröhögni azt, aki elakad egy fában, meg ilyenek, mert egyébként a feladatokat szerintem a legtöbben soloban is könnyedén tudjuk teljesíteni, csak úgy unalmasabb. Épp ezért örülök, hogy míg az elmúlt pár hónapban általában egy-egy embert tudtam befűzni, hogy kooperatívban csináljuk a heri feladatokat, most az elmúlt pár hétben sokkal többen jöttünk össze. Úgyhogy a maram részéről én továbbra is megpróbálnék szórakozni a mikrofonnal. Esetleg csinálhatnánk csütörtök előtt valami mikrofonpróbát, mert az xboxos egy kalap... ot sem ér, a discord meg bár nagyon jó, de én most először próbáltam szervert csinálni, eddig mindig másokéhoz csatlakozgattam.
    Sajnos nekem egyéb okokból van pár hét amikor nem érek rá csütörtök délután, (a jövő héten pl: nem fogok) de azért remélem nektek sikerül minél többen nekiesni a feladatoknak.
    Hogy téged miért dobott ki, azt nem tudom. Vártunk még rád egy darabig, de mivel xbox chatről is eltűntél, ezért nem vártunk tovább. Pedig ha maradtál volna, akkor a végére hatan is lettünk volna. :)

Új hozzászólás Aktív témák