Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz Dtomka #14462 üzenetére

    A múltkor mentem úgy online, hogy ki voltak kapcsolva az ütközések. Vezettem szépen elővigyázatosan, úgy hogy senkinek ne menjek neki, ezzel persze egész sok időt és helyezést vesztettem, aztán valamikor a harmadik versenyen egyszercsak átment rajtam valaki. Akkor kapcsoltam, hogy basszus én itt feleslegesen óvatoskodok. :D
    Egyébként A-ban a legjobb allrounder szerintem az Alfa TZ2. Már van olyan gyors, hogy csak a nagyon hosszú egyenesekben fogyjon el az ereje, de még épp elég jól irányítható, hogy a kanyargósabb pályákon is megállja a helyét. Mármár azt is lehetne rá mondani, hogy kicsit OP, de azért nem annyira, mint amennyire a Boneshaker volt. Bár szerintem épp a magasabb osztályokban jobb versenyezni, mert valamennyivel kiegyenlítettebbek ott a viszonyok. S2-ben már minden kocsi jól gyorsul, jól fordul, és elegendő a végsebessége, legfeljebb apró pár másodpercet jelentő különbségek vannak köztük. A-ban meg vagy olyan kocsid van, ami legfeljebb elfogadható minden téren, vagy valamit ami az egyikre van kigyúrva, de cserében minden másban gyenge.

    Szerk: egyébként ilyen olcsón buyoultolható, de nagy értékű kocsikért lehet nálam jelentkezni, mert van egy pár a garázsban. Crown Vic, Impreza '04, Caddy Limo, Apollo, meg tököm tudja még mik, amik tized huszad áron rakhatóak ki, mint amennyiért egyébként viszik őket. Van belőlük annyi, hogy már alig férnek. Itt is kérhetitek őket, vagy ingame WorthyCheetah17 néven találtok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák