-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
akkor most mi van? végül is................ a gyerkőc tolná de nem megy..............
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Sefneni
őstag
Nálam már jó.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
őstag
Itt lehet csekkolni ha sok a hiba [link] , engem is felidegesített mert meló előtt akartam egyet csapatni, akkor fedeztem fel hogy van ilyen státusz oldaluk.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
30z.Samu
félisten
Na már csak az "Assassin" Jonesy hiányzik a variánsok közül. Bár őszintén szólva a "rocker" Jonesy jön be a legjobban.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Sziasztok!
Az új küldetések ma jönnek ? Vagy már tegnap bekerültek ?
-
draco31
veterán
Miért van ez minden egyes indítás után? Mindig módot vált.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Woodslave
félisten
Ti csinaljatok a feladatokat? Ez a set structures on fire valamiért nem adja be akármit gyújt fel a gyerek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BigBlue69
őstag
-
chungee
addikt
Estét!
Minimap - map rotation hol találom meg Előre köszi
-
libus
őstag
Valaki azt tudja, hogy STW-ben a Ventures-ben megszerezhető dolgok összesítőjében, miért van 2-2 db Hero és Weapon Voucher?
Pedig 1-50-ig csak 1-1 db szerezhető.
Akkor hol van az összesítő szerint hiányzó/beszerezhető + 1-1 db?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
GEIL
addikt
Szia !
Az 1-50-ig tartó listán kívül a "Quests"-ek között is fog adni superchargereket.....arra a küldivonalra is érdemes figyelni közben és párhuzamosan csinálni.
De a voucherekből valóban csak 1-1 db van....ezt amit linkeltél ezt elírták.....[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
libus
őstag
Szia!
Az előző szezonban is megcsináltam a Quests-be lévő Venture: Chailenge Quests feladatokat és beszereztem azokból a plusz superchargereket , csak nem találtam sehol, hogy melyik feladat adhatja a plusz 1-1 Voucher-t...
Akkor elírás..
Pedig nagyon kellene még egy dino hero.
Kár, hogy Legendary flux-ért nem lehet kivenni dino hőst.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
GEIL
addikt
Dínós hősök is visszatérnek nyáron.....megy minden körbe évente....
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
előre elnézést az értetlenségért, buta szülő vagyok. A kisfiam rágyógyult a Fortnite-ra és szeretném megmenteni a családi kasszát a "csak most van ez a szuper Skin, miért nem engeditek megvenni, többet úgysem fogok kérni" jellegű, heti rendszerességgel visszatérő atrocitásokban való elmerüléstől.
Eddig abban a hitben éltem, hogy a Save the World-ben fog tudni farmolni magának v-Buck-ot és egy huncut forintot sem kell költenem a továbbiakban.
Már kitanultam, hogy a Save the World-öt hogy lehet megszerezni (Masiniszta Mina), illetve elég egyszer "bevásárolni" magunkat.
De az összefoglalóból és a hozzászólásokból is úgy értem, hogy 1 pakk az max 1,000 v-Buck-ot fial és utána vehetjük a következőt, mert nem farmolható több v-Buck már a StW-ben sem.
Jól értem? (Remélem nem! ) -
Golden9
addikt
válasz SolymossyBal #9029 üzenetére
Szia!
Sajnos jól érted . A Save the World-ből csak azok tudnak több v-t farmolni, akik még béta állapotban vették meg a játékot.
[ Szeretkezve ]
-
orc88
őstag
válasz SolymossyBal #9031 üzenetére
Szia, nincs lehetőség, csak a Battle Pass maradt.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Woodslave
félisten
válasz SolymossyBal #9033 üzenetére
annyi
Azt gondolom, hogy ha ez elején kemény vagy és megmondod hogy egy battlepasst vagy hajlandó venni akkor még van esélyed. Én is így álltam neki, ezeknek a skineknek semmi értelmét nem látom, de a battlepass ad egy csomó lehetőséget a vbuckon felül is. Mondjuk azóta van crew akármi, elfelejtettem lemondani, gyerek örült ingyen 1000 vbuck (mondom ja...) meg most névnapjára is inkább azt kapott mert minek vegyek ugyanennyiért egy társasjátékot amivel soha nem fogunk játszani, meg Joker skin meg banán skin meg mittomég.
mondjuk kezd kilenni a tököm a fortniteal
Bár csak ezzel játszanak sirhatnának valami AAA címért minden hónapban ahhoz képest még nem olyan drága
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
SolymossyBal
tag
válasz Woodslave #9034 üzenetére
Mondjuk ha van egy Ps Plus vagy Xbox valami előfizetés, akkor havi 2 játék így is jön... De 8-9 évesen az angol nyelv akadály, illetve a történettel rendelkező játékok szintén.
Így 40 felé én pedig pont fordítva vagyok. Legyen eleje, közepe és vége. Talán ez utóbbi a legfontosabb, különben csak folyik az időm... -
őstag
válasz SolymossyBal #9035 üzenetére
Akkor a kis srác pont együtt mozog a Fortnite BR lore-jával, ugyanis ott pont az történik amire te nem vágysz, azaz a Loop miatt minden karakter emlékezete törlődik, és 22 percenként reseteli önmagát majd kezdődik előről. Szóval se eleje se vége az egésznek.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
draco31
veterán
Hát én feladom ezt a küldetést, amiben 5db lila item kell a lelőtt állatokból. Lőttem már le mindent, de csak 4 van még mindig.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
Monoton
tag
Az is jó, hogy jött a heti frissítés és nem fért bele a gyújtogatos küldi javítása
-
Exelsior
senior tag
válasz Monoton #9040 üzenetére
Joker kinyílós hátiszákját sem tudtak hónapok óta kijavítani. Trello's Fortnite Community Issues tele van bug jelzéssel. Nem is értem.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
30z.Samu
félisten
Ma jött ki egy hónapja az új szezon én 79-es vagyok, ilyenre szerintem még nem volt példa. Meccseket nagyon nem is játszottam, max küldetés miatt ugrottam be és úgy voltam vele, hogy poénból végignyomom. Az egyiket sikerült is megnyerni.
Meggyütt Aloy az ItemShop-ba, ha valaki esetleg várt volna rá, 1500 V-Buck.
Sic Parvis Magna
-
Exelsior
senior tag
válasz 30z.Samu #9044 üzenetére
Gratula. Egyébként akinek van PS5 otthon az kap egy extra Style-t Aloy-hoz.
Szép munkát végeztek egyébként. Be is húztam az egészet.[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
30z.Samu
félisten
Toltunk pár meccset secret-tel, azért nem volt rossz "sima" meccseket is nyomni anélkül, hogy a küldetésekkel foglalkoznánk. Én eddig kb csak azokkal voltam elfoglalva, nem sok meccset mentem. Most már egyébként sem kell sietnem sehova, 81-es vagyok, simán meglesz a 100 + az azon túl lévő dolgok is valószínűleg.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest