Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Nowhereman #49484 üzenetére

    Hamilton esetében nem tudom mi utal rá, de felölem gondolhatod így. Már csak azért is mert ezt sem érzem problémának...vegyük Alonso-t akinél még behiszem hogy így lehet...bár még ő is igen fiatal. De mindegy legyen így, hát Alonso tehetségét, gyorsaságát és elhivatottságát nem nagyon lehet kikezdeni...ő az aki ki tudja autózni az autóból ami benne van. Ebben még Hamilton is rosszabb nála egyenlőre (szvsz!!) Nem tudnám megmondani melyikük gyorsabb, de Alonso kiszámíthatóbb, míg Hamilton-nál is érzi az ember hogy uralja az autót...de nem minden versenyen..még :)

    Alonso ráadásul meg is égette magát Hamilton-nal, megpróbált segíteni neki aztán kapaszkodhatott.
    Hamilton még nem került ilyen helyzetbe, de ő az aki a hátán viszi a McLaren-t egyértelműen, és elég fiatalon. Mert ahogy idekerült rögtön a vállára kellett vennie mivel vezette a tabella-t, ráadásul Alonso és Ron Dennis közt pocsék lett a viszony. Aztán Alonso elment, és jött Kovalainen és csak az egész McLaren Hamilton-n volt...mert ha ő nincs akkor a McLaren nem hogy VB nem lesz, de a 7. helyre esik vissza.
    Aztán mit látsz idén? megint detto...nincsenek acélos eredményeik de Hamilton már megint dupla annyi pontnál jár mint Kovalainen. Ezt 21-22-23 évesen.

    Alonso detto megérne egy misét, de ő már helyén van sztem...kifejezetten veszélyes mert már járt fent és lent, gyors nagyon, és egy bulldog. ..mindketten tisztában vannak magukkal, míg a legtöbb versenyzőnek van valami nyűgje.
    ..és lehet hogy ez a legjobb motíváció a csapat felé...amikor beleülnek az autóba akkor nincs hiányérzet

Aktív témák