Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Chip #28626 üzenetére

    Nakajima-t nem keverném az F1-be nem való versenyzők közé, egyfelöl kijárta amit ki kellett, másfelöl nem volt több balfék húzása mint más kategóriaújoncnak, akár Hamilton, akár Vettel..Rosberg mellett meg nem akkora a hézag.
    Ezt egyébként sem értem, hogy pl. Wéber Gabi is miért emeli ki hogy ki mennyire veri a csapattársát qual-n a kezdő vs. nem kezdő versenyzőknél. Egyértelműen nem is fordíthatja meg ezt az arányt szerencsétlen újonc, hisz legalább az idény feléig ők nem kihegyezett taktikán vannak, sokszor mennek nehéz autóval.

    Na mindegy.

    A lámpához meg...a legrosszabb az volt mikor visszaváltott pirosra....nem néz fel egy elrajtolt versenyző...soha nem fog visszanézni, hogy ziher a zöld? Ha meg igen, akkor azzal a reakcióidőkülönbséggel már bukták is a rendszer előnyét.
    Nem mondom hogy nyalóka kell, de a versenyző lássa azt hogy mi történik, akár tükör mint MS-nél régebben, akár kamera...mert nem ér meg 1-2 tized egy kart-lábat, vagy akár elbukott versenyt....többet mondok, az év ezen szakaszában egy talán elbukott világbajnokságot.
    De még annyit sem ér, hogy egy lángoló töltőcsonkot rángasson végig a pit-ben...milyen már?
    Egyébként sztem is belobbanhatott volna...abba biztos vagyok hogy robbanásveszélyes mennyiség nem maradhat a csőben...tuti van egy szelep. De egy szép látványos lángolást produkálhatott volna a dolog.
    Nagyon csúnya volt ez az egész...nem ér annyit a 'Hi-tech 2tizedet nyerünk/talán pozíciót is' berendezés, már sokat kell nyerni ezzel a cuccal, hogy behozzák azt amit most elbuktak,...ha meg a VB is ezen megy el, akkor több év pozíciónyerés kell...

Aktív témák