-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz dellfanboy #44899 üzenetére
Mert nem az a finis száma
Azzal csak az ábrán azonosítják az alkatrészt.
a finis száma a jobbosnak1360889, a balosnak 130891 ez látszik is ha rákattintasz a 20554-re.
Van is a petrányinál ilyen alkatrész 15ezerért:Cikkszám: 1360889
Márka: FORD
Megnevezés: JE.AJTÓ H.KERETDISZLÉC CM
Bruttó listaár: 16.688 Ft
Kedvezmény: 10.00 %
Kedvezményes bruttó ár/db: 15.019 FtCikkszám: 1360891
Márka: FORD
Megnevezés: BE.ABLAKKERETDÍSZLÉC
Bruttó listaár: 16.688 Ft
Kedvezmény: 10.00 %
Kedvezményes bruttó ár/db: 15.019 Ft -
törölt tag
válasz radi8tor #44903 üzenetére
Mintha mindenki modelY-t akarna.. a legdrágább autó az összesítettben. A model3 eladás felére esett a tavalyihoz képest, és még így is második az EV listán.
3-4 éve még többségben voltak a fanyalgók ha a Tesla került szóba. Ma pedig a Tesla letúrja a mezőnyt Európában ahol az egyetlen gyártó ami kizárólag EV-ben utazik.
És jön Európába is a Havanna-effekt, a kisebb pénzű autótulajok a meglévő használt ICE autókat használják/ javítgatják tovább amíg el nem porlad mindegyik. -
kmarco05
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2003-as Ford Focusom, de nem világít sajnos a tolató lámpa még izzó csere után se.
Néztem a gép könyvét, de nem ír külön biztosítékot a tolató lámpára. Nem tudja valaki melyik lehet az?Első körben ezt nézném meg.
Köszönöm szépen a választ!
Üdv.
KMARCO
-
petymek
senior tag
válasz petymek #44836 üzenetére
Fagyálló hűtőfolyadék ügyben, megválaszolva magamnak, másnak talán segítve.
Focus diesel, 1.5 TDCI (2015-18-ig biztos) Mannol AF12+ Longlife Antifreeze, megfelel a Ford WSS-M97B44-D előírásának is.
A tömény 1500Ft/liter jelenleg. A gyári Ford Super Premium Plus 3500Ft jelenleg.
Továbbá ez 1 literes és nem 1 kg-os, mint a nagy többség. Így 12%-al több van a flakonban.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Felninél az agyméret mit jelent?
"5x108 r18 alufelni eladó 7.5x18 ET50 63.4 agy"
Itt stimmel minden paraméter csak az agyméretet nem tudom..
Szerk: most látom wheel-size-nál ez is fel van tüntetve:
Center Bore: 63.4 mm[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
patomi
őstag
válasz radi8tor #44916 üzenetére
Lehet nagyobb a felnin a furat, lehet tehermentesítő gyűrűt közé tenni. Nem biztos, hogy elegáns, de működik.
44918 világos
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ReFleXx #44915 üzenetére
ET 50 vs 50,5 az gondolom nem nagy különbség?
Rendelhetem?Vagy grafitban inkább.
Mondjátok már el hogy a só mennyire teszi tönkre ezeket? Érdemesebb az ezüstöt választani hogy ne aggódjam túl a dolgot? Gondolom a sötét színűn a fehér kiválások nem mutatnak jól.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
flymi
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz radi8tor #44923 üzenetére
ezt nem ismerem, de a Lotus cuccok ugytom jok, bar en inkabb a bekenos cuccokban bizok a felninel mint a fujkalosban, de ez az en heppem.
ma felkerult a teli szett, nem volt idom elotte lekezelni a felnit uh majd utolag kell valamikor a kocsin2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
flymi
addikt
válasz ReFleXx #44931 üzenetére
Nem hiszem. Nagyon óvatos vagyok, figyelek hova állok. Egyszer feküdt fel az eleje padkára, de az még a régi lökössel volt.
Sajnos el kell vinni szakihoz hegeszteni.Tavasszal pedig jöhet egy alapos rozsdátlanítás és alvázvédőzés azt hiszem. Nagyon gáz szerintetek?
Engem leginkább a jobb küszöb középső felén lévő sérülés aggaszt (uccsó két kép), már így vettem az autót, nem én voltam az elkövető. Látszik, h már taknyolva volt, de a szétnyílt lemezek közt tuti bejut a víz és belülről megeszi a küszöböt.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
darvinya
titán
6. Kép, nem taknyolás elrontott küszöb cserés volt.
3. Merevítőt cseréltek, de ki tudja ki lett-e húzatva és mérve.
De szerintem nem, mert megroppant a lökös.Jó korát kaphatott, hogy ennyire összekellett tákolni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gabor9991
őstag
válasz darvinya #44938 üzenetére
Az alvázvédő eléggé gyárinak tűnik az 5. képen, én inkább úgy látom, mintha felakadt volna valahová az autó és behorpadt volna a küszöb.Nem lehet hogy csak ennyi történt?
"3. Merevítőt cseréltek, de ki tudja ki lett-e húzatva és mérve.
De szerintem nem, mert megroppant a lökös."Ezzel itt bajban vagyok, mi is lenne a kérdés.
Milyen merevítőt cseréltek?És mitől roppant meg a "lökös"?[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz darvinya #44940 üzenetére
Bekarikázhatnád melyik részre gondolsz, úgy nem beszélnénk el egymás mellett.
a küszöb alján gyárilag van egy műanyag elem ami erről hiányzik de a patenteknek a lyukak ott vannak, ott ahol látszik hogy utólag lett alvázvédővel lekenve ott pont elfedné a lemezt az a műanyag ami már nincs ott.
A másik kérdésre a húzatással és a megroppant lökössel kapcsolatban nem írtál semmit.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Szerintem ezek még a gyári küszöbök és valószínűleg átmentek valami fölött ami megnyomorgatta kicsit.
A harmadik képen nem igazán látok semmi különöset, de ha az első képre gondolsz az a jobb hátulja. Tudok róla, h törve volt, az egész hátulja kapott. A bal oldala biztosan, mert ott látszik a panelcsere, a vágás nyoma, minden. Kicsit lóg is a hátsó lökös.
Küszöb csere is benne van az ötéves tervben, de egyelőre még nem hólyagosodott fel sehol a festék, még nem ütött át a rozsda.
A csomagtérajtó jobban bosszant, mindjárt dobok be egy képet.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
troll81
addikt
Jó reggelt.
Ma reggel kaptam egy képet egy ismerős 1.6 TDCI motor részleteiről...
Ajánlott szervíz periódus nem betartásàra egy jó példa.nem is értem meg mikor a szerelő azt mondja minden okés...... még nem cserés a szíj....de valójában ez a gyári lehet. [kép][ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz diablo1984 #44948 üzenetére
Az zosszes szerintem a magasnyomású is oda lehet mert ha jól tudom közös a hajtás
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest