Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz Frawly #30677 üzenetére

    Értem, megnézem majd, amit írtál, köszi.
    Lehet, hogy nem formáztam, mert tudom, hogy Windows telepítőben is lehet, csak kb. egy időben vettem új külső vinyót is, azt biztos, hogy formáztam, ezért az SSD-ben nem vagyok biztos, lehet, hogy azt külön nem.
    Lenovo G580-am van, már nem mai darab, és kapott már az élettől is, és tőlem is, úgyhogy tényleg valószínű, hogy az alaplalon lévő csatlakozó nem jó, talán forrasztás, vagy csak nem kontaktol rendesen, megnézem majd, talán ma.
    Először eBay-ről rendeltem egy 1200 Ft-os caddy-t, aztán (talán ebben a topikban) írta valaki, hogy lehet, hogy az nem kompatibilis a géppel (pedig direkt arra kerestem rá), úgyhogy rendeltem itthonról 2800-ért Gembird-et, azt ajánlották a topikban, de azzal is ugyanolyan. Egyszer látta a lemezkezelő, de se a méretet, se mást, csak annyit írt, hogy nincs inicializálva, de nem is engedte, hibát írt. Kivettem, visszaraktam, utána már egyáltalán nem látta. Hallani lehet, hogy elindul a HDD, de nem látja a BIOS sem. Ha abba teszem az SSD-t, akkor azt nem látja. Az optikait visszaraktam próbaképpen, azt is hallanj, hogy megpörgeti, de nem látja azt sem a gép. Szerintem nem mindegyik pin érintkezik rendesen, megnézem majd.
    A másik érdekesség, hogy a BIOS-ba se mindig enged belépni, alul az F2, F12-es infó sort sem írja bekapcsoláskor, talán 2x írta a 15-ből...

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák