Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Sziasztok

    Vettem egy Samsung 850 Evo 250 gb ssd-t.Eredetileg a laptopomba vettem, de ugy gondoltam az asztali pc-mbe is jo lesz az. Be is tettem a sata0.portra, minden mas hdd lekotottem.csak a dvd maradt.
    A biosban egy helyen volt nekem olyan allitasi lehetoseg h ide vagy achi, ha azt én atalitottam, akkor erdekes mod nem lattam a biosban a sata0 n az ssd- sem a dvd (szinten satas).
    Visszaraktam ide majd telepitettem a win7 64. Erdekes mert meg akartam formázni az ssd-t de nem engedte, igy kijeloltem es telepítette is. Miutan ez kesz volt a regedit et elohivva a "start" 3 as erteket 0 ra irtam át most fejből meg nem mondom meik könyvtárban, a neten talaltam egy ilyen utólagos achi atalitast.
    Utana a biosban is atlottem achi ra ment ujraindit. Ekkor valami achi int kezd villogni majd megint újraindul es csak utana tolt be a win. Ezt minden inditasnal. Miert?

    Nekem egy msi 770 c45 alpom van. Ha jol tudom ez csak a sata2 támogatja. Akkor viszont nekem felesleges ezt a 850 evot benne hagyni nem? Ugyse használja ki a sebrsseget.
    Akkor mind1 ha ez megy a laptop a es a gépbe meg veszek egy mezei ssd-t olcsóbban. Jol gondolom?

    Hogy tudom majd megformazni a mostani 250 gb ssd-t ha atteszem a laptop a es a win8 tennem majd fel ra?
    Lehet ezeket formázni?
    Elore is koszonom a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák