Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #10745 üzenetére

    Bocs, csak most láttam, hogy erre végül nem is válaszoltam, pedig akartam.

    "Sk8erPeter #10710 - A Magician használata csak bizonyos esetekben lehet indokolt, de ez a funkciója felejtős. (Márpedig a user ész nélkül szeretnek itt "játszadozni", aztán van akinél helyre is teszi a dolgokat a Magician)"
    Azért kérdeztem ezt az egészet, mert még amikor vettem a Samsung 830-at, meg amikor újraraktam a Windows-t, én is eljátszadoztam a Magiciannel, "ész nélkül", és akkor én még nem láttam hsz.-t azzal kapcsolatban, hogy problémát tud okozni az itt történő babrálás (bár lehet, hogy közben ment már bőven a fórumon az eszmecsere erről, csak akkor még nem követtem).

    #206:
    "Amikor a képen "nyilazott" funkciót (különböző energia- és teljesítményvezérlési beállítás) módosítja a user, onnantól kampeca... Eddig még nem vizsgáltam, hogy hogyan lehetne kijavítani a Magician xarságát, de majd fogom. Sajnos amikor a user egyéni beállítást eszközöl(mint esetedben User definied(és nem mint az estemben, a képen, Not Configured)), onnantól beáll a meghajtó sebessége, mint az atom(bár azt sugallja a Magician, hogy "HDD-hez van optimalizálva a rendszer" és az nem jó... :W )."

    Az átlagfelhasználás során annyira durva sebességhibákat kellene észrevenni? Mert nekem még nem sikerült. Pedig amit írsz, az rám is vonatkozik, az alapján elvileg nekem is "kampeca", és érvényes a Magician "szarsága", és elvileg "beáll a meghajtó sebessége, mint az atom" (most vagy valamiért nálam nem volt érvényes, vagy igénytelen vagyok, vagy relatíve gyors a gépem amúgy, ami miatt nem veszem észre, vagy nem tudom, miért nem tapasztaltam ilyet), pár screenshot ezzel kapcsolatban, most megnéztem a sokat átkozott Magicianben:

    Samsung 830 SSD - Samsung Magician OS Optimization 1

    Samsung 830 SSD - Samsung Magician OS Optimization 2

    Samsung 830 SSD - Samsung Magician OS Optimization 3

    Vagy most akkor benchmarkok előtt üldögélnék csupán sad panda fejjel?

    Amikor ezeket az értékeket mértem, akkor már ugyanígy be volt állítva emlékeim szerint ilyen user defined értékekre. Ezek annyira nem rossz eredmények ahhoz képest, hogy elvileg be kéne állnia a sebességnek, mint az atom, nem?

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák