-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
válasz #42308056 #133937 üzenetére
Minél nagyobb egy lista, annál jobb eséllyel mutat olyat, amit még nem láttál, plusz beállíthatóság...
(magam részéről, amiket nem láttam, nem is terveztem megnézni. Illetve volt két film, amit félig megnéztem, de kilőttem, azokat pl. 0-nak vettem.
De 1. nagyon erőltetett lista - csomó jó (sokak által szeretett) film nincs rajta, néhány meg ilyen személyes kedvenc lehet, vagy nem is tudom..., 2. a szerzett élmények, gondolatok fontosabbak, mint, hogy szerepel-e valamely film valamely listán. Ötleteldének jók. )"Szerintem."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Novemberi hardverkavalkád
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest