-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz #48613632 #96386 üzenetére
Úgy legyen! Majd írd meg, hogy Te mit gondolsz a filmről. Az első Kör ennek ellenére szerintem örök, és ahogy olvastam az egyik cikkben, most jó lenne ha pihentetnék egy ideig a címet, és akár jöhetne egy sokkal ütősebb 4. rész is, mert van ebben a filmben potenciál, csak elő kellene hozni.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz #48613632 #96683 üzenetére
Hát lehetett volna sokkal jobb is, az biztos, mert az alapötlet tökre a helyén van, csak szar volt minden más.
Győzködd jobban, tényleg jó film. Horroros az asszony is, vagy csak megnézi mert te is nézed?
Abszolút, már maga a szellem/kísértet fogalom ijesztő tud lenni, aztán vagy kihoznak ebből egy jó filmet, vagy lesz belőle egy unalmas klisékupac. Szörnyes horrorokat is szeretem, ha jók, viszont a zombi/farkasember/vámpír sztorikkal ki tudnak kergetni a világból, azokon nem tudok rettegni.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
spammer
veterán
válasz #48613632 #96796 üzenetére
" minden irányból kicsavart sokdé utcakép.
Végre nem a robbanások visznek el egy filmet, meg a bunyók, hanem van némi fantázia is a látványvilágban."Kisgyerekként nekem is tetszett a kaleidoszkóp. De attól, hogy most cgi-ben pörög-forog, tükröződik egy ház vagy egy folyosó... nem nagyon tud érdekelni, ha a film egyébként gyenge. Amúgy a CGI számomra több helyen egyenesen élvezhetetlen, szinte látni, ahogy a színész a vászon előtt bohóckodik (pl.
Nálam ez kb. annyira parasztvakítás, mint Bay robbantásai/rombolásai a transzformátor filmekben. Mondjuk megnézve, hogy hárman írták (a rendezővel együtt), és hogy eddig miket tettek le az asztalra (pár horror meg egy Prometheus), nem is csodálkozom.amikor az utcán futnak és szétnyílnak/szétcsúsznak alattuk az utcák, meg utána az egész városi katyvasz; a vége meg egyenesen moslék, a színes-szagos háttérrel, amikor a főgenyához megy. [ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bagyulajuve
addikt
válasz #48613632 #96796 üzenetére
Eddigi legjobb Marvel történet szerintem, mondjuk halkan jegyzem csak meg h a moziban 3x aludtam be rajta, de akkor atom fáradt voltam. Most nézve viszont, ezerszer jobban tetszett, mint bármelyik Amcsi kapcsi, vagy Vasember.
Mondjuk a legjobban a zuniverzumból a Galaxis őrzői és a Bosszúállók 1 tetszett, azokban volt valami "báj"
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
spammer
veterán
válasz #48613632 #96804 üzenetére
Nekem sem a színészekkel van bajom, nem ők tehetnek róla. BC jó választás, karizmatikus, jó kiállású figura és jó színész is (bár beszélhetne egy kicsit artikuláltabban).
Egyébként szerintem pont, hogy Strange doki és a története, na meg dimenziók alapvetően érdekesek, ahogyan Green Lantern is az, egyáltalán nem mondanám ZS kategóriásnak (maximum itthon nem annyira ismert és népszerű). Hasonlít is egymásra a két karakter és a bennük rejlő lehetőségek is.
Nálam nem ezen bukott el, hanem azon, hogy nincs normálisan megírva, kidolgozva. Pazarlás ilyen színészgárdával. Ezen számomra semmilyen látvány nem segít.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Vertigo18
addikt
válasz #48613632 #96927 üzenetére
Jelenleg erre van itthon technika, nem tudok róla, hogy a H6400-as lejátszaná az általad említetteket.
A címekért hálás vagyok!
Érdekes viszont, hogy a linkelt oldalon a Ghostbusters fake 3d-ként van feltüntetve, tehát 2D-ről van felkonvertálva.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz #48613632 #96938 üzenetére
Természetesen magam sem gondoltam, hogy egy sík eszközből meg tudják oldani, hogy "kiugráljanak" dolgok. Azért annyit sejtettem, hogy a térrel próbálnak manipulálni, hogy ilyesmi hatást keltsenek.
Az is okés, megvolt eddig is, hogy a linkemben felsorolt filmeket nem a TV konvertálja fel 3d-be... Hanem utómunkálatok során készítik el ezen effekteket. A Tini Ninja Teknőcökkel pl. nagyon jó kis munkát végeztek. De pl. az utolsó Rémálom az Elm utcában filmben (ami nem az utolsó lett, mert a "Freddy halála" után, ha jól tudom, még jött a "Wes Crawen utolsó rémálma - ami olyan is lett... A feldolgozásról nem is beszélek), amikor "meghalt" Fred Krueger és kirobbant belőle a 3 démon, azt elég jól megcsinálták, mintha valóban kimésztak volna a tv, kijelző, vászon síkjából a démonok. Pedig aztán mikori film!
A 3d-t temetik évek óta, sajnos van is benne igazság, az emberek alig 3-4%-a néz 3d filmeket. A fiam viszont most rákapott, így elkezdtük. A demok a yt-ról megvannak, rengeteg olyan van ott is, amely "kinyúló" hatást keltő! Persze ezek demok, az a lényege, hogy a korlátokat feszegesse, hogy azt gondoljuk, hogy minden 3d ilyen.
A tv-be épített lejátszóval kapcsolatban viszont egy másik topikban kaptam egy olyan ötletet, hogy a stream mappa melyik fájlját másoljam át penre, állítólag automatikusan felismeri majd a tv. Veszítenivalóm nincs...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
.LnB
titán
-
Viszlát
addikt
válasz #48613632 #97500 üzenetére
A példád mindaddig helytálló amíg nem akarsz átadni olyan tudást ami nem fog menni sehogyan sem ha a másik fél nem rendelkezik a megfelelő nyelvtudással. Olyankor te már sokmindent nem tudsz csinálni, a fogadó félen múlik a történet.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
emiki6
veterán
válasz #48613632 #97582 üzenetére
A south park is szinte bármit megtehet, de a külföldi humoristák is dobálózhatnak rasszista poénokkal, mindenki másnak politikailag korrektnek kell lennie.
Itt egy videó, ha jól emlékszem egy nőről, aki vicceket írt twitterre és egyetlen offenzív tweetje (ami nem volt komoly) konkrétan tönkretette az életét, pedig csak egy hétköznapi ismeretlen személy volt:
https://youtu.be/wAIP6fI0NAI[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
törölt tag
válasz #48613632 #97907 üzenetére
Ezért volt ismerős a repülő belseje.
Úgy tűnik van egy új tökös akcióhősnőnk?
-
pohár
félisten
-
ígyvanferi
addikt
válasz #48613632 #97925 üzenetére
95 hsz.-ben sikerült leírni a film címét helyesen, míg 32-ben nem, most néztem meg. Egész jó arány, azt hittem többen nézték az egyes számú rúzst.
Egyébként voltak a filmben hibák, azt azért nem mondhatjuk, de bennem ezek is csak erősítették a nosztalgia érzését. Nem zavartak. Star Wars volt a javából. A jobbik SW, nem a csili-vili szentimentális fajta.
-
KaitouP
nagyúr
válasz #48613632 #97925 üzenetére
Milyen jó olvasni egy olyan lelkes és boldog véleményt olvasni a filmről, mint ahogyan én érzek a filmmel kapcsolatban.
Na ja, valóban nem vagyunk egyformák, én mondjuk abba a kategóriába tartozom, akik utálják ha spoilereznek egy még nem látott filmről, persze csak ha az adott film érdekel. Ha nem, de olvasnék róla, akkor magam is kinyitom a spoiler részt. Viszont ugyanakkor igyekszek ügyelni arra hogy én se spoilerezzek, de előfordul hogy hibázok - le is izzadtam kicsit amíg ki nem javítottam a hibát. Utáltam volna magam egy kicsit ha valakinek most rontom el a szórakozását.
-
KaitouP
nagyúr
válasz #48613632 #97931 üzenetére
Az ilyen jelentéktelen infókon ("a főszereplőnek kék a pulcsija") én sem akadok fent, de ha egy ilyen szemétláda, mint a fenti képen látható, eltolna a közelemben egy ilyen "poént", és kartávolságba lenne, tuti leütném.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz #48613632 #98466 üzenetére
Azért jó, hogy a régi és sivár Trailert magyarosították, a fent linkelt új trailer olyan mint ha egy totál másik filmé lenne.
Meg akkor a fülszövegben sem írnak hülyeségeket az az alapsztoriról.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Revolut
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 4
- Elite: Dangerous
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest