Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz #96349952 #78278 üzenetére

    Star Wars 7 SPOILER

    Azért 15 méteres, mert hologramos, és miért ne lehetne ekkorába kivetíteni? Ezzel mi a baj? Oké, valóban ronda CGI volt, de most még elnézhető, mert nem életnagyságban volt ott. Akkor leszek majd rohadtul dühös, ha Snoke a későbbiekben is full CGI lesz (maszk helyett). De a 15 méterbe belekötni már tényleg csak kötekedés.

    Kylo Ren nem igazi Sith még, nem mester, csak egy tanítvány, aki bizonytalan, sokat vívódik. A düh, a forrófejűség nagyon is emlékeztet Anakinre, akire ő egyébként hasonlítani is akar, olyan nagy akar lenni, mint Vader volt. Ezért is vívódik önmagával. Ja és Luke-nak is voltak dühös pillanatai, nem kell elfelejteni. Most jobb lett volna egy szimpla Vader másolat? Gonosz, nagyúr, kész. Ez tényleg jobb lett volna újra? Az a baj, hogy újítottak, próbáltak valami mélységet, történetet adni a karakternek?

    "de volt egy Dooku gróf, egy Grievous tábornok a Klónok Támadásából, meg eleve Palpatine. Rakjuk már össze ezeket ezzel a Kylo-val..."

    Grievoust inkább ne is említsük. Szégyen. Dooku sem volt semmi extra szerintem. Palpatine-nal nem is érdemes összevetni, az ő szerepét most Snoke tölti be (majd).

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák