-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz dokee78 #59048 üzenetére
Ez így volt alapból is, hogy ő volt a szinkronhangja.
Más
Összes easter eggs a Galaxis őrzőibenValaki aki perfekt angolból lefordíthatná mondjuk.
Én nem vágom annyira angolt sajnos.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Fandango
veterán
Whiplash számomra 10/10
Egyszerűen élmény volt minden perce, ebbe mondjuk közre játszik, hogy szeretem a jazzt. A vége meg hát zseniális, a hideg kirázott.
-
pohár
félisten
válasz horush #59053 üzenetére
na, azért erre azt mondani, hogy jó szinkron volt, csak mert régen csinálták...
a kopasz rettenetes, Kulka mondjuk még elmegy fiatal DeNirohoz[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz horush #59057 üzenetére
miért, mit veszít vele?
olyan rég volt már vita, épp itt volt az ideje az újabbnak
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
brownus
veterán
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
föccer
nagyúr
Helló!
a titánok Harca, Titánok Haragja filmnek volt harmadik része?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
brownus
veterán
lendületes, és fehér vasárnapot!nálunk havazik... :d (már nem)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
miután 34szer lement a hbo comedyn a Túl a csillogáson az elmúlt hónapokban (abból vagy 6x mindig végignéztem), most a hbo hd is főműsoridő-sávba rakta az este, biztos ami biztos, hátha még nem látta valaki
de nem baj, attól persze még ugyanúgy szeretjük a filmet -
DrojDtroll
veterán
IT témájú filmeket/sorozatokat keresek, de főleg filmeket. Miket ajánlotok?
-
student
őstag
válasz DrojDtroll #59069 üzenetére
#1 it crowd. csak a british verzio original nyelven magyarul elveszik soksok poén
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
brownus
veterán
halt and catch fire, the net, thron legacy, swordfish, matrix 1-2-3, wreck it ralph,
ezt találtam, 40+ Movies Based On Hacking & Computer Technology
-
gyuromoj
veterán
A holló: Luke Evans hivatalosan is kiszállt
Spectre: James Bond gondjai Rómával
Han Solo és Boba Fett az első Star Wars spin-offban
Januártól forog Scorsese új filmje, a SilencePSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ace owner
addikt
Silicon Valley. Ez inkább a kickstarteres világba kalauzol, de alapjában véve IT.
Galaxy Fold 4
-
Tibiajax
nagyúr
brownus-nak..
1981 -
addikt
John Wick 8/10
Nekem bejött főleg mert kicsit valósághűbb,mint a többi ilyen film.Ahol csak lehet headshot,nem szarozott Sokszor a töltény is kifogyott,na végre Az alap történet is hihető.KR-nek jól állt ez a szerep.Ennyi.
-
Ace owner
addikt
Nem igazán tudok mit mondani, hiányozni fognak. Aki szerette a Swedish House Mafiat mindenképp nézze meg, remek film.
Galaxy Fold 4
-
BenHans
addikt
válasz Pitterix #59083 üzenetére
Már nekem is be van készítve. Neo-t bírom a sztori jó minden adott egy jó szórakozáshoz. Remélem nem csalódok.
Biztos tetszeni fog mert a kutyám családtag, társ, barát és a kutyámért mindent és bármit, ahogy ő is értem. És egy embernek sok esetben több jót tud adni egy állat de leginkább egy kutya mint egy másik ember.
Bár fejlövésre még nem került sor, de sajnos egyszer amikor békávéztam kutyámmal, a párom vezette fel a buszra és kis távolság volt köztem és köztük. Erre a kutyám ugatott egy vakkantásnyit és valaki előreszólt, hogy kussolj dög... Na erre felálltam és hátraszóltam, hogy "és te miért ugatsz, mi a probléma ő is teljes joggal jeggyel utazik". Erre aztán nem érkezett válasz, ahogy ismerem magam jobb is...
Nyugodtan viselek mindent, de a családomat de még inkább anyámat, páromat és egy védtelen állatot az amúgy szintén lány kutyámat ne találja be senki, mert akkor egy pillanat alatt elszakítok minden féket. De ezzel valószínűleg nem csak én vagyok így.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Viszlát
addikt
Whiplash: nah, ez egész jó volt. Egy darabig bosszantottak a zenei baromságok, de lenyugtattam magam, hiszen nem egy dokumentumfilmről van szó. Azt már sokkal nehezebben nyeltem le, hogy úgy a film kétharmadánál leül a két főszereplő és megmagyarázzák nekünk mi is történt addig a filmben. Hihetetlenül amatőr húzás, majdnem ki is nyomtam, de maradtam, mert több helyen is olvastam, hogy a vége viszont erős. Ami igaz is, bár újfent át kellett siklani néhány blődség felett.
Összességében egy totál sablon történet jó zenékkel, remek alakításokkal. Olvastam, hogy nem a szerep kapcsán látott először dobot Teller, ami meg is látszik, mert bár egyértelműen nem azt halljuk amit ő csinál néhány jelenetben, valószínű, hogy ez inkább vágási hiba, mivel a jelenetek többségében hibátlanul passzolnak a mozdulatok. Simmons meg ragyog a szerepben, nagyon szoros lesz ez Edwards és közte.
7/10
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
The Expendables 3
Második részre köröket ver rá. Az új karakterek nagyon sokat dobtak az élményem. Én még el tudnék fogadni néhány részt.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #59091 üzenetére
én rettenet mód untam, az első után kár volt bármelyiket is megcsinálni, főleg ezt, az óvodás besorolásával
-
devil-k
nagyúr
válasz cyberkind #59098 üzenetére
Viszont a Szupercella c. film az nagyon tetszett! Annak élveztem minden percét.
(#59100) cyberkind
Haláli fegyver? 1000 éve nem láttam. Majd valamikor azt is pótolni kellene. Hogy tetszett az új Keanu Reeves film? Feltéve, ha megnézted már.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest