Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz k-adi #155740 üzenetére

    Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
    Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
    (2023)

    A film jó volt... de... amekkora hype volt körülötte, annyit azért nem ér. Szerintem. Igen, szépek voltak a stunt-ok, stb., de maga a film egy sima akció-thriller és még nem is az izgalmas fajtából. Rengeteg esetben fogtam a fejem a hülyeségek miatt, és sajnos a sok baki mellett sokszor előkerült a plot armor is, ami nagyon nem illett most ide. Persze a maszk előkerült most is, ami nyilvánvaló volt, hogy lesz, viszont valahogy elmaradt a katarzis, hisz nézőként tudtuk előre mi lesz.

    Az akciók szépen koreografáltak, már-már túlságosan is, főleg Grace karaktere esetén lehet látni, hogy szinte végigtáncolja a harcokat, ami persze érthető, de na. Viszont, hogy jót is mondjak, Hayley Atwell szerintem szuper cast volt, jól hozza a "Peggy Carter" karakterét és az imdb-n írt Trademark: "Warm smile" is totál igaz, emiatt nagyon szerethető. Tom Cruise pedig hozza a szokásost, de mintha most kicsit rozsdás lett volna.

    Bár utálom ha ketté bontanak egy filmet, de a felvezetés itt jó lett mondhatni, remélem a Part 2 rátesz egy lapáttal még és méltó zárás lesz... és bízom benne hogy fele annyi baki nem marad a végső változatban.

Új hozzászólás Aktív témák