- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Coccolino_O #14699 üzenetére
Azért Az út az ennél elismertebb film is.
Na mindegy, megértem, hogy van akinek bejön, én az imdb 5.8/10 közé tartozokHugo - szép film volt, adok egy 8/10-et rá
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Django Unchained
Hát ez. Minden egyes percét imádtam, ezzel most nálam is betalált Tarantino. Nem sorlom, hogy mi tetszett benne, igazából minden. Na jó, a soundtrack és Samuel L. különösen. This is Candyland nigga.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog állni neki a rapzene. Végig vigyorogtam mikor 2pac-ra elkezdett veszettül lőni mindenki.Na szóval nekem ez így 10/10, megy is a legkedvencebbek közé.
-
Jason Bourne
csendes tag
The Way Back most néztem meg,hát nagyon szíven ütött igazán jó film.Többször nézős lesz véleményem szerint,nagyon tetszett!
-
diablo1984
veterán
válasz callmeakos #14713 üzenetére
eredet 14? van szerintem a listában előrébb való film is....
bár minimális a difi közöttük pontra, a fene tudja
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz diablo1984 #14714 üzenetére
hát kapásból 10 filmet tudok erről a listáról, ami jobb mint a Jango.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
törölt tag
Ha jól látom, érkezik a Skyfall
-
diablo1984
veterán
válasz callmeakos #14715 üzenetére
lényegében ez a lista az emberek pontozása alapján van, tehát kevésbé szakszerű "filmbuzik" alapján! bár sokszor más az izlésvilága a többségnem, mint az egységnek, így a friss egekig magasztalt filmek jobban végeznek(több ráérős ember, több internet felhasználó), bár ezzel szemben az avatart nem találtam a listán(megosztó volt abban az időben, de hipolt....)
-
madgie
titán
válasz diablo1984 #14717 üzenetére
"a friss egekig magasztalt filmek jobban végeznek"
Meg a nagyon régi nosztalgia-izék is.
-
F34R
nagyúr
válasz diablo1984 #14719 üzenetére
nem fog , max valamivel lejjeb kerul esetleg a listan amik agyon vannak hypeolva azok nem is kapnak olyan nagy szamot . Volt nem is egy olyan nev amitol az ember tobbet vart volna az elozetes harangszo miatt, es megis meglatszott a pontokon. pozitiv csalodasom meg nem volt az alulertekelt filmekkel szemben sajnos.
-
Rx
aktív tag
A hétvégén sikerült befejeznem a Hasadás című filmet.
Semmi kimagaslót nem tudok mondani a filmről, ilyen filmet szerintem sok producer tudott volna csinálni.
Hosszúnak találtam, illetve feleslegesnek az elkészítését..
Persze ízlések és pofonok...keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
mondomén
őstag
Sinister
Valamelyik este megnéztem. Hát mit mondjak, azért be-be szartam rajta. Spoiler nélkül nehéz róla írni. A lényeg, hogy nem ilyesztgetős volt, hanem inkább nyomasztó. Az alap sztori, az egész ügy amivel a főszereplő foglalkozik durva, kegyetlen és nagyon nyomasztó. Ettől eléggé befeszül az ember és csak akkor enged ki mikor kiderül, hogy mi a helyzet. Nah onnantól, hogy tudjuk mivel van dolgunk, onnantól már nem is annyira érdekes, a végére eléggé kifullad a film... Igazából nem tetszett mert a frászt hozta rám, de ez volt a dolg, szóval 7/10.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
mondomén
őstag
válasz #54715584 #14724 üzenetére
Nem szeretek felni, sem megilyedni, de megis van egy fura kesztetes arra, hogy horrort nezzek. Eddig nem sok volt ami hatott is, de ez olyan volt. Kettos erzesem van vele kapcsolatban, ezert irtam azt amit. Az ilyesztgetessel meg mi bajod? Nem ertem, hisz irtam, hogy inkabb volt nyomaszto mint sem ilyeszto.
Ez a kep szar. -
Rx
aktív tag
válasz mondomén #14725 üzenetére
Ha még esetleg nem láttad, akkor ajánlom figyelmedbe és a többieknek:
Negyedik típusú találkozások
A filmben eredeti felvételek is be vannak vágva, szerintem elég jól megoldva.
Talán két éve néztem meg egyik haverommal, én azért megijedtem tőle...azóta se néztem újra..keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
mephi666
nagyúr
-
alratar
addikt
A nap legjobb híre számomra (habár csak találgatás)!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
spammer
veterán
válasz alratar #14731 üzenetére
Ez a vágyakozás már elég régi dolog... Az összes szereplő szétszéledt, mindenki más sorozatokban játszik, öregedtek bő 10 évet, nem értem, hogy mit is akar Whedon. Mozifilmnek nincs sok értelme, Serenity is megbukott, újabb sorozat meg? Sosem lenne már olyan, mint volt. El kellene már fogadni ennyi év után, hogy szép volt, jó volt, ennyi volt. Ez is hozzátartozik a Firefly "kultuszhoz"
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mondomén
őstag
Miyazaki mesékkel hogy álltok?
Nemrég láttam a Vándorló palotát meg a Földtenger varázslóját. Az első nagyon tetszett, de a második eléggé vontatott volt, igazából csak 2 részletben tudtam megnézni... Viszont amit imádok tőle az a Mononoke-hime, kb Akira szinten van nálam.Épp most találtam a gépen még párat. Chirio, Laputa, Nauszika plusz van egy Metropolisz meg Perfect Blue is. (lesz mit nézni) A Perfect Blue képek alapján kicsit kilóg közölük, de azt írják nagyon jó.
@monstre
Meg hálisten, gyorsan lecsaptak rá.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz spammer #14739 üzenetére
Hát az azért más, nem biztos, hogy szerencsés ahhoz mérni őket. De valamelyik biztos tetszeni fog, tehetséges ez a Miyazaki emberke.
@atike
Bízom benne, hogy lesz még legalább egy olyan ami tetszik annyira mint a Mononoke.
Ha van egy 1-2 felesleges órád, LonGley leírása alapján fel tudod tornászni a dropbox tárhelyed. Az aláírásod miatt...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz brownus #14738 üzenetére
a hülyéje
nemsoká kezdődik az Erőnek erejével, kíváncsi leszek, hogy mennyire 18-asGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vladi
nagyúr
Fekete augusztus Jó kis dráma, jó alakításokkal. Viszont kissé erőtlennek éreztem a feketék dühét, ezért csak nyolc:
8/10
il sole non sorge più ad Est!
-
bAtt001
addikt
akira végét elmagyarázná valaki? spoiler megnéztem tegnap de nem figyeltem rendesen a végére, aztán szeretném tudni ki/mi volt ez az akira srác. annyira keresték meg istenítették. meg a film legvége az hogy feláldozza magát és megöli a nagy trutymót? jó film volt amúgy csak nem figyeltem, de ezek után már értem miért nem tetszett annyira sokaknak a chronicle
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest