Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz j0k3r! #125434 üzenetére

    Egyetértek, gyakorlatilag mindennel. Hulk lényege az ÁTVÁLTOZÁS ez adja meg a karakter sava-borsát, enélkül ez olyan semmilyen. Thor oké, hogy kibukott akár az is, hogy PASSZÍVABB életet él de hogy egy dagadt alkoholistát csináltak belőle az fájt, sólyomszem és a fekete özvegy szenvedését sem teljesen értettem, bár gondolom a gond az volt, hogy a követ máshogy nem lehet megszerezni ezért találták ezt ki pl. Hulk és a Feket özvegy között az Ultron korában "izzott" a levegő most meg semmi? Értem, hogy Tony-t ki kellett iktatni de bőven volt olyan "szuperhős" akinek nagy gondot nem okozott volna a csettintés: Thor, Marvel kapitány, de még lehet Amerika kapitány is túlélte volna erre kinek kellett csettinteni?? egy 50-es SIMA embernek, grat.
    a feminista rész nem volt annyira vészes - kicsit erőltetett volt - ami bosszantó, hogy elvileg az egyik legerősebb Marvel kapitány gyenge volt.
    Apróság, de mikor megtalálta a Hangya a furgont akkor miért a CSATATÉR KELLŐS KÖZEPÉN kellett beröffenteni azt, simán összezsugorítottam volna a kocsit magamat is kirepülők a sűrűjéből és ott állok neki a mókának persze értem kell a dráma de ez akkor is logikai baki

Új hozzászólás Aktív témák