Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz shotika #122666 üzenetére

    Tényleg, a Mad Max - Fura Út. Az nagyon adta moziban. Na az talán megért volna egy IMAX-ben nézést, részemről. :K

    A Hateful Eight jut még eszembe, az egy nagyon jó moziélmény volt. Végigröhögtem Tarantino beteg humorát és a jól elhelyezett "nigger"-eket. 2x is megnéztem moziban és szívesen néztem volna még. Nagyon tetszett. A The Revenant (amit a 2 h8ful8 mozi között néztem meg) valahogy elveszik emellett a film mellett.

    Meg ott a The Accountant... Mikor az 50-es Barret-tel varázsolt, a szar is belénk fagyott, jó értelemben... :DDD Kiváló házimozi teszter. :D

    A BR2049 mellett sem mehetek el, lehengerlő volt, monumentális! Mind látványban, mind zenében, mind pedig hangban.

    First Man! Mit is mondhatnék, hogy miért említem? Aki érti, érti, aki nem, nem. :B

    Ezek a filmek nem csak jók, de moziban igazán jók, ott képesek kiteljesedni és egy IMAX-es nézést is mind megérdemeltek volna, mert itt nem csak filmélményről lehet beszélni, hanem moziélményről. Egyszerű, hétköznapi jellegű filmek aligha lehetnek többek, mint filmélmény, mert a moziélményhez akció kell, techdemózás, letaglózó látvány és székbepréselő hang. Amikben ez nincs meg, azok teljesen jók otthon nézve is.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák