Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Wolverine #9546 üzenetére

    Mondjuk gondolom igényektől is függ, mert olvastam, hogy Mo.-on nem aratott olyan sikert a 24 (sajnos), mert összefüggő a történet (nem lehet olyan könnyen bekapcsolódni), meg úgy látszik, a Barátok köztöt értelmesebbnek találják :DDD
    Lehet, hogy a vetítés azért is csúszik, mert drága is megvenni, meg szinkront készíttetni, stb... Egyébként sztem nem rossz a magyar szinkron, persze nyilván ha valaki előtte csak feliratosan látta, akkor fura. De számomra feliratosan furcsa nézni. :)
    A 2-3 éven belül elég tág periódus, kár, hogy nem lehet konkrétabbat tudni. Írtam a comment.blog.hu-ra, nem tudom, mik az esélyeim, hogy válaszolnak... :)
    Egyébként sztem sokaknak csak azért nem jön be a sorozat, mert kevés részt láttak belőle. Vannak persze gyengébb részek (melyik sorozatban nincsenek?), de ettől függetlenül a legtöbb rész kifejezetten izgalmas, és sokszor elég görbe tükröt tart az USA (és más országok) kormánya felé... Nemcsak a látványra megy rá, politikai mondanivalója is van, és a sorozat maga folyamatosan ébren tartja a feszültséget az emberben.

    Sk8erPeter

Aktív témák