Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Sk8erPeter #9545 üzenetére

    A 6. évad két éve készült el, a 7.-nek eddig két vetítési napja volt az USA-ban, az alatt gyorsan lezavartak 5 epizódot :)
    Az átfutási időt felejtsd el. Nem m1, hanem tv2; de ők pl. nagyon régen leadták a BSG első évadát, és a többi azóta sincs tervben sem; vagy pl. a Csillagkapuból a 9. évadot most vetítik először, a 10.-et megvették, de nincs terv a vetítésére, a CsK: Atlantiszból kettőt leadtak és a maradék három vetítéséről semmilyen infó nincs... viszont vannak sorozatok, amik pár hónapos késéssel hozzánk is megjönnek, pl. Dexter 3. évad.
    Mindezek alapján azt mondanám, hogy a legrosszabb esetben az m1-en mennek a későbbi évadok is, és akkor olyan 2-3 éven belül műsorra kerül mind a 7 eddigi évad.

    szerk: ha nagyon infót akarsz valakiből kicsikarni, írj mailt a comment.blog.hu szerkesztőinek, van erre egy külön rovatuk, ahol ilyen kérdésekre keresnek választ a tv-knél :)

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Aktív témák