Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz littlelion21 #7382 üzenetére

    A Monthy Python érdekes dolog, azt a fajta humort sokan nem szeretik, néhol kicsit fárasztó, tudhatták ők is, mert a Repülő Cirkuszhoz képest a Brian élete vagy a Gyalog galopp jobban közel áll a hagyományos vígjátékokhoz, bár elég sok marhaság van azokban még így is:). Viszont igazán kár lenézni azt, akinek nem tetszik, eléggé réteghumor szerintem. A sorozatból csak pár részt láttam, nekem elég vegyes volt, voltak részek, amik tetszettek, másik fárasztott, de volt olyan is, amit egyenesen szarnak tartottam.
    A Borat a poénjait tekintve semmiben sem különbözik a Sandler/Stiller/Schneider dolgoktól, elég alpári sok helyen, más kérdés persze, hogy Cohen hülyére vesz mindenkit azzal a karakterrel (is). Schneidernek amúgy vannak szerintem jó filmjei, bár az utóbbi években inkább Sandler mellett remekel, epizódszereplőként pl messze ő volt a legjobb a Zohanban, a Férj és férjről nem is beszélve. Viszont a legutóbbi filmje, ami ide eljutott, a Tök alsó 2, az értékelhetetlen foshalmaz, abban tényleg semmi vicces nincs (az első része tetszik, vicces, egyszer).

    Wolverine: tényleg, Steve Martin. Bár őt annyira nem szeretem. Martin Short?
    Stillertől pont ezt a kettőt nem láttam még, a sorozatot anno néztem, de már nem emlékszem rá, jó rég volt, még a 80-as években.

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák