Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    Hegylakó 2

    Még 3 éve vettem valami kókány DVD kiadáson, kétoldalas lemez, a másik oldalán a Koldus és királyfi van :D De ócsóért volt:).
    Kétféle szinkron van rajta, az eredeti megvágva, meg gondolom amit direkt ehhez készítettek. Én a Renegát alcímű szinkronnal néztem, valószínűleg az a régebbi, mert a borítón Visszatérés van.
    Amúgy jó is, hogy felhoztad, mert én nem értem ezt a Hegylakó mitológiát. Az első rész tiszta sor, vannak a halhatatlanok, akik küzdenek a jutalomért. McCleod elnyeri, Ok. A második részben addig rendben is van, hogy miután a két idióta megérkezik az ő világába, ismét visszanyeri halhatatlanságát, ami azonban nem tűnik el, miután a másikat is kinyírta.
    A főgondom azonban nem ez, hanem a Zeist bolygó, ahol Ramirez és Connor már ismerték egymást, ellenben az első részben Connor ugyebár egy skót családba születik, és csak évekkel később ismeri meg Ramirezt. Hogy is van ez? És egy über-baki: Hegylakó 3. Connor a történet szerint évszázadokkal ezelőtt legyőzte Kane-t, de nem ölte meg, csak betemette egy hegy alá. Ezt hogyan illesztik a sorozatba folytatásnak, ha az első részben elvileg csak Connor egymaga maradt, miután megölte Kurgan-t (ebből amúgy melyik az eredeti szinkron: a Kurgán, vagy a Körgen?).

    Ezekről világosítson fel valaki:).

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák