Aktív témák

  • heihachi

    addikt

    Na én átéltem ma az utolsó mozis élményemet, befejeztem, nem fizetek többet moziért. Maradok a jó öreg letöltésnél.
    A Karibot néztük az IMAX-ban. A film nézhető, bár az előző három azért egy fokkal jobb volt. A 3D élmény gyenge-közepes, meg sem közelíti a film előtt látható a technológiát reklámozó kis animáció minőségét.

    De ami felbaszta az agyam, hogy megint sikerült kifogni olyan fasszopó rohadék köcsögöket, akik végig az egész film alatt nonstop rugdosták hátulról azt a rohadék háttámlát. Nem akartam film közben balhézni, ezért megvártam a végét, és egy felnőtt férfi a feleségével meg a gyerekével (aki lehetett vagy 16-18) ültek mögöttünk, körülöttük meg vagy 2-3 másik baráti család lehetett, szóval még utólag sem volt alkalmam számon kérni. Nonstop rugdosták az asszony meg az én székemet is. De kb két percenként rúgtak bele olyat, hogy a fejem előre hátra bólogatott, ráadásul a pasi a háttámlának támasztotta a térdét, mert elterült mint egy fasz, nonstop mozgatta előre hátra a háttámlámat. Képtelen voltam így a filmre koncentrálni, már azon voltam, hogy felkelek, hátrafordulok, és az első térbe amit látok beleállítom a késem, aztán rugdosódhat, ha még tud. Az ilyen fasszopó rohadékok miatt jártunk már ezer éve csak az utolsó sorba, de ott mindig szar a hang, mindig van egy zavaró exit lámpa, ami végig világít, illetve az összes a filmet végig pofázó majom az utolsó sorban foglal helyet. Most épp ezért középre vettünk jegyet, de persze az emberek nem lettek kulturáltabbak azóta sem, sőt.

    Egyszerűen képtelen vagyok megérteni. Én egyszer sem rúgok bele soha az előttem lévő székébe, még véletlenül sem, mert direkt kifejezetten figyelek rá. És nem is pofázok, de ha mégis van valami mondanivalóm, akkor azt kurva halkan súgom a csajom fülébe, a hangosabb részek alatt. Miért nem tudjuk soha, de soha kifogni, hogy ugyan ilyen emberek üljenek mögöttünk és mellettünk? De tényleg soha, már sok-sok éve.

    Na szóval részemről ennyi, 5500 felett fizettem ezért, de ez így ebben a formában egy forintot nem ért, és nem a film miatt. Inkább kifizetem azt az 5500-at egy gyorsabb netre.

    [ Szerkesztve ]

    "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Aktív témák