Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Face8814 #18070 üzenetére

    te idefigyeljél.. ne szíídd a vírem..ne szídd a vírem, meer' nagyon nagy világ lesz. te miskolci rózsaszín tapsihapsi
    Figyelj. Igaz, ami igaz, amit mondtam, megmondtam. De a Benjamin-t nem nagyon vettem én már idei filmnek.. abszolut 2008-as film, igaz h csak májusban láttam, de akkor sem idei. A nagy kérdés, amire annyi szavazat érkezett is már, és amit új, de annál szorgalmasabb hejesírásó-topictársunk is próbál összekaparászni, hogy melyek voltak a 2009-filmév legnagyobb alkotásai/durranásai.
    Az én szavazatom is, egyébként, erre válaszol. Nem feltétlen csak arra, hogy Tibinek melyek voltak a legnagyobb élményei.. :N A paranormal, bár tudom h sokan felvonyítottak, de akkor is nagyot robbant és nagy téma lett, mindamellett ismét egy zseniális ötlet megtestesülése volt. Ez nem is kérdés, ezért van ott a top3-ban. A District-nek is benne kellett lennie, nincs pardon, és - #18072 sasa134 - a Watchmen is benne lenne, de hárman már nem osztozkodhatnak a 3.fokon...
    Így maradt a reám gyakorolt hatás figyelembevételével való döntés, számomra, ez a 4 alkotás a top3.

    De lehet TOP5 compatition is, és akkor 3. D9 4.Para 5. Watchman és csókolanyádpityu.

    Arnold2. na, azt a nagy startreket most készülök megnézni délután/este. kiv leszek. most, h összekócoltam végre magamnak egy jobbfajta mozihangot itthon, ki akarom elégíteni a vájtfülemet egy jó kis hiper-effektes filmmel. gondoltam most itt erre a nagysikerű uj űrszekerekre. remélem, nem lesz rossz..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák