- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kell pár nap míg feloldják a webappot sajnos.
Haaland idén top lap. Ilyen csatárokat használ mindenki. Gyors,erős,nem lehet felborítani és mindent belő.
Őszintén szólva a futbint ajánlanám csapatépítésre mert ott az alternatív pozikba is tudod rakni a játékosokat. Szerintem középpályát nem érdemes PL-ből építeni. Akik jó PL kp-k azok drágák: KDB,RTTK Ödegaard,OOP Perisic,OOP Fred. Mondjuk egy spanyolban ott van Llorente,Valverde,De Jong,Kessie vagy olaszban Tonali,Barella,Anguissa.De a helyedben a főcsapaton kivül mindenkit eladnék és 1 csapattal nyomnám. Semmi értelme 2 csapatnak már nincs finesse.
A moments-t jelenleg mi sem tudjuk mi lesz. Ez az első év, hogy bevezették és látszik hogy nem sok minden van benne.
#1943miro.
Kell a coin valakire? Ha nem akkor felesleges eladni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
EA's hit
őstag
Semmi értelme ennyire pörögni idén a chemen, semmi jelentősége nincs. Én most egy 28 chemes csapatot raktam össze, és semmi különbség nincs az előző, 32 chemeshez képest.
Ingame 4-1-2-1-2, Barella CDM, Valverde és Perisic CM, Mostovoi CAM. Barellától én azért még tartok CDM-ben, meglátjuk hogy muzsikál. Sajnos mást nem nagyon tudok oda rakni, Chiesa és Bremer miatt Serie A-s kell oda, de aki jobb CDM lenne Barellánál, azokkal nem jön ki a poszt.
-
eM'82
addikt
Live Friendly: ha szerencséd van, akkor golden goal-ra mennek az emberek, így a 8 win se lehet túl sok idő. Persze 20 gól is kell, de van hogy azt 1 ember ellen sikerül, mert neki is az az érdeke.
Viszont a góloknál figyelj a követelményre, hogy ne amiatt kelljen plusz meccseket tolnod. -
marcess
senior tag
Elvileg simán mint tavaly, fizetős pack, sbc, objektívek, ezekből lesznek a tokenek amiket a fentebb említett játékosokra lehet beváltani majd. Persze lesznek játékos packok is 82x20 84x20. Aki meg foglalkozik a fifával és nem Gowozik annak lesz mivel foglalkoznia a vb alatt.
-
WhiteAngel89
aktív tag
en is most cserelem epp haalandot, szerintem egyeltalán nem nagy szám a csávó a játékba,
aki váltja, az nem más mint Papin. volt belőle egy 7 meccses loan lapom, de már eslő meccsen meggyőzött, mozgékony. jól lő , jobb lábas, 4 csillag weak foot,
nekem eddig jobb mint haalandiPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Nandinagy
addikt
A labdatörésnél érdemes nézni, hogy éppen melyik lábbal csinálta a mutatványt mert a gyengébblábnál bizony előfordul
Vieirat meg gyerekjáték beépíteni szerintem és az egyik legjobb cdm. Azért nem ajánlom Cafut mert bár top szélsővédő, de totál felesleges. Ferland Mendy 20k aztán ugyanúgy megoldja a bal oldalt ha nem jobban a jobbra meg ott van Hakimi vagy Walker aki simán van hasonló szint. Annyira nagy hozzáadott értéke nincs szerintem egy szélsővédőnek kivéve ha 5 vagy 3 védőzöl és támad is.Jó lenne ez a Cuadrado, de tényleg nem ad semmit a pack 84*20ban Ederson+Kroos volt a 2 wo, azóta meg kaptam egy Rodrit kétszer.
Közben a coint elpasszoltam és full untrade csapattal tolom cbben gold Joe Gomezzel Meglepő vagy nem de lassan div1ben vagyok úgy, hogy előtte div3ban álltam a full csapattal első zászlónál. Ezekkel meg 8/8 -
-
dkaro
őstag
Hát volt mellette 84+-os pack, 2 50k, Rare mega stb.
Szerintem a WC kezdete óta borzasztóan lehúzták a packweightet. Nekem mindig jött 3-4 WO ~50 pakkból. Itt nem nagy játékosokra kell gondolni de 1-3 86os meg 1-2 87+ jött. Nah az hetek óta nincs meg. Csak egyszer tudtam kirakni az ikon sbc-t úgyhogy pl hero sbc-t én egyáltalán nem rakta ki, ami nagy lap kell és azok a lapok még sokkal korábbról voltak meg.
Ennyire gyenge nyitásaim mégsose voltak és nem arra gondolok h nincs benne promo lap. -
EA's hit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest