Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagymartin-1

    újonc

    Némelyik emberkének olyan csapata van hogy csak lesek. Jól gondolom, hogy nem csak a rengeteg lejátszott óraszám( mert biztos az is van benne) hanem a sok-sok saját pénzen vásárolt zsetonoknak köszönhetőek tartanak ott ahol?

    Ha sokan igy csinálják/ csinálták meg a csapatukat az ruhatdul nem fer a többi " szerencsének " és sok lejátszott meccsnek köszönhetővel szemben.
    Jojó tudom én igy éri meg az EA- nek. Hatalmasat kaszálnak rajtatok. Némelyikőtök belegondolhatna hogy mennyi pénzt is dobott már ebbe és mondjuk az a pénz a való életben mire is lehetett volna elég. Ahelyett hogy ide oda felpakolják hogy ilyen meg olyan csapatom van (amit pénzért vettem).TISZTELET A KIVÉTELNEK

    Írom ezt úgy hogy hogy napi 4-5 órát játszok, imádom a fifa-t ,nem is játszottam még ki más játékot ps-en, csak a fifazok. De még azt a pénzt is majdnem sajnálom rá havonta amit levon azért hogy online játszhassak veletek. Nem hogy zsetonokat vegyek. Csakis azért játszok ott mert amúgy unalmas lenne.

    Ezt azért irtam meg mert elég dühítőnek találom amikor különböző közösségei oldalakon villogtok a full ICON meg a csak 99- es csapatotokkal de amúgy meg kb játszottatok max 60 meccset ami a ball felső sarokban ott gubbaszt.

    Én ezt is a szégyenfalra raknám. De ha oda nem is valahogy megjelölném azokat a játékosokat amit saját pénzedből sikerült megvenni/ kiforgatni. Aztán villogjál vele.🤣🤣

    U.i: Persze az irigység beszél belőllem, de azért számold össze hogy mennyi valódi pénzed van a játékban. 😉

Új hozzászólás Aktív témák