Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz gabigyerek #5404 üzenetére

    Hát nem tudni hogy számolja ezeket a játék, de azt azért nem mondanám, hogy mind1 ki áll a kapuban bemegy azt kész, mert soha nem tudhatod. Jön egy távoli lövés, lehet valóban bemegy azt kész, de ki tudja ha más kapus állt volna ott, az lehet kitolta volna szögletre.

    Vannak meccseim, amikor szinte bármit rálövök távolról az beakad az ellentétes sarokba és nem is kell hozzá nagy lövő, sokszor ilyen Fernandinho szerű játékosokkal. Olyankor pl. biztos vagyok benne, hogy nem a VKP tanult meg lőni hirtelen, hanem a kapusa nem elég jó a gyereknek.
    Aztán ott vannak azok a meccsek, ahol meg sehogy nem tudok gólt lőni, azt érzem, hogy szó szerint be kell sprintelnem a kapuba, mint egy madden meccsen és le kell tennem a vonal mögé a labdát, ahhoz hogy gól legyen, mert 5 méternél távolabbról semmi nem akad be.

    Szigma70 finishing főként a 16-os belteréről kapura küldött labdáknál számít, a longshot meg kívülről, ennyi az egész. Persze átfedések biztos vannak nem ennyire konkrét az egész, tehát a longshot is pontosabb lesz azért ha van mellé egy 89-es finishing és fordítva. De a legtöbbet a long shot trait számít illetve a clinical finishing, ha ezek valamelyikével rendelkezik a játékos az nagyon érződik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák