Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    Nálam most betelt a pohár, a WL kikészített. 9 Win-el zártam, de nem ez hanem maga a játékmenet miatt most tényleg elgem van. Ha jövő héten nem változik semmi akkor nekem ennyi volt a fifa idénre. Elnyitom azt a 1,5 millió coint is amit TOTS-re tartogattam
    Az, hogy vért izzadok, hogy az általam irányított játékos arra menjen amerre húzom a kart. Vagy hogy nem bírok felszabadítani 2-3 percen keresztül miközben az ellenfelemhez pattan vissza 5x egymás után a labda, miután szereltem! Az hogy az én lövéseimbe mindig belevetődik egy védő, lehetettlen gyakorisággal és távolságból de én csak úgy kapom be a távoli lövéseket, ha véletlenül bele érek akkor meg rólam bepattanva szál a kapumba. Ilyen nincs!
    A frissen beállt Lozanót lefutja Koulibaly 2 méter hátrányból. Hogy??? könyörgöm hogyan? A játékosaim nem nyernek meg párharcokat. Minden egyes párharc ahol esélyem lenne megnyerni a labdát valamilyen módon elveszítem. És a második félidőre belassulok.
    Az én játékstílusom passzokon alapul. Ezt teljesen kiölték. Alig vánszorog a labda egyik játékosomtól a másikig.
    3:0-ás vezetésről még bekapok 5 gólt úgy, hogy közöm sincs a meccshez.Hiába áll ott a védőm, nem reagál arra amit nyomok. Hiába nyomom, hogy passz előre, helyette oldalra megy a labda? Mi van?
    Labdakezélis gondok hirtelen Salahnál, Sonnál akikhez máskor tapad a labda. Sorozatban......?

    Katasztrófa moslék ez a WL úgy ahogy van! Elnézést, de én ezt már ép ésszel nem bírom. Olyan nehéz félig meddig normális gameplayt csinálni ehelyett a momentum manipulált szarság helyett? :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák