Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    ilyenkor jó olvasni, hogy offline bármelyik játékos jó FUT-ban, ha megtanulod használni (és nem IF jesusokra élvezkedek online, hogy egy nevetségesen OP bughalmaz) és nem az a legnagyobb problémám, hogy a 89-es dribbler RW-t hogyan cseréljem le fél millióból egy SIF 90es dribblingesre :)) .

    Ellenben FUTban meg tudtam itt csinálni, amit careerben nem, hogy kedvencekből válogatok össze egy csapatot, ami működik is. [link] és a fitness csapat: [link]

    LB-RB és középső CM: stay back
    ST: target man
    LF-RF: get in behind
    támadók: press back line

    Offline SB-re okés, és még az EA server problémák sem hatnak ki rám annyira, mint aki WL miatt online idegeskedik.

    Ezzel elvagyok, max még poén kedvéért a kezdőben Dzekot lecserélem egyszer egy icon Bergkampra vagy esetleg Litmanenre, de egyébként bőven megfelel arra a szerepkörre (74 meccs/74 goal) amit ellát. Belotti a fő gólgyáros 119m/133g (de ő játszott éket az előző felállásban és ő volt a befejező így ott volt nagyon pluszban), illetve Mertens 55m/47g a CAM szerepkörben. Fitnessben Gabbiadini a mindenes, 50m/64g, szintén éket játszott
    Offline SB-re (Prof-WC szinten ) ettől jobb csapatot felesleges, ha nem a bugokra kihegyezett csapatot és taktikát játszanál és élvezni is akarod a játékot és nem grindelni folyamatosan nehezebb szinteken.
    Szvsz annak én nem látom értelmét, amikor a már teljesen irányítathatlan arcade gameplay van a túlhozott játékosokkal, már WC szinten is csinálja a gép, hogy Sanét berakja LB-be aki mindenkit levédekezik, a visszajáró CDM poziban szerelő Jesustól pedig agyfszt lehet kapni sokszor, ellenben a fenti csapattal-szinten még hasonlít is focira a játék :D.

    szerk:
    IF Cengiz "Türkish Messi" Under csak úgy repül is a csapatba amint lesz marketen csodacserémnek :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák