Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    Az elobb jatszottam egy gyerekkel, kapott egy golt az elejen, erre lehozta Cech-t es beallitotta Mane-t a kapuba. Innentol kezdodott az amokfutas. Hazapasszoljak a kapusnak, az megindul es NEM LEHET SZERELNI!

    Mindenki lepattan rola (Nainggolan, Bonucci, tenyleg teljesen mindegy). 2 emberet allitottak ki es egy tizenegyessel o nyert. A masik ket golja termeszetesen tavoli loves. Nem viccelek, jatekosomnal a labda, egy helyre tudom csak passzolni, de o mar ott all egy emberrel (akit nyilvan o iranyit, nevezzuk A-nak) es kozben a jatekosomat egy masik emberrel (nevezzuk B-nek) gyakja, de ugy, ahogy csak akkor tudod gyakni, amikor rajta van a kurzor. Persze, miert nem passzolom hatra? Hat azert, mert a B jatekossal olyan agressziven tapossa, hogy mire megfordul a jatekosom, mar lebirkozta, nala a labda es indul a kontra. Az a kontra, amiben a vedoim egymast boritjak fel es hosszabb fektavon allnak meg, mint egy gyorsvonat.

    Mondhat barki barmit, ez rohadtul nem jatektudas kerdese.

    Es, bmeg, kibaszottul felbosszant, mert 20-25 meterre vedekezek a kaputol, direkt nem megyek kijjebb, hogy ne tudjon atcikazni, de bmeg, leszarja es bever 2 kibaszott tavoli golt. Nincs gyogyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák