Új hozzászólás Aktív témák

  • P. úr

    tag

    válasz PAUBEN #7659 üzenetére

    Túl vagyok 600 meccsen az idei ultimate teamben, nem mondom, hogy profi vagyok, de azért teljesen balfasznak sem nevezném magam. Sanyicucuval játszottam pont tegnap két meccset, és érdekes módon azzal a csapatommal tudtam nyerni, amelyik 20 ezer zsetonból lett összerakva (kivéve, hogy most Neuer véd). A csilivili brazil válogatottammal pedig kikaptam, ahogy illik, annak ellenére, hogy papíron sokkal erősebb játékosokból áll.

    Ugyanez történt, amikor az Eggcellent kupának nekimentem. A brazilokkal, és a drágább bundesliga csapatommal semmit nem értem. Ekkor raktam újra össze a ,,gyengébb'' német csapatot, és harmadik nekifutásra megnyertem a kupát. A handicap létező dolog, Neymart sokszor olyan védők érik utol, akik a játék szerint 10-15 egységgel lassabbak, és ráadásul előnyből indulok. Valószínűleg azért estem le múltkor a másodosztályból az ötödikbe, mert elfelejtettem játszani egy nap alatt.

    Mindenesetre te szerencsés srácnak mondhatod magad, hogy annyira skilled vagy, hogy meg sem érzed a handicapet, és ez neked semmiféle problémát nem okoz a játék során. :)

Új hozzászólás Aktív témák