Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    Múltkor vki írta, hogy Pro felhasználóként, hogy nem is fizet, x hónapja, még mindig meg van a 400 gbnyi adat.

    Nos itt lehet a válasz 2020.október végi blogbejegyzés fordítása, a megáról:

    A MEGA nemcsak az egyik legbiztonságosabb felhőalapú tárhely-szolgáltató, hanem az egyik legbőkezűbb is, rendkívül versenyképes PRO árképzésével (különösen a nagy volumenű ügyfelek számára) és vívmányaival, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az ingyenes tárolási kvóta növelését.

    Míg a MEGA-nak sok aktív fizető PRO-felhasználója van, a MEGA-nak van néhány olyan PRO-felhasználója is, akik abbahagyták a fizetést, köztük olyanok, akiknek nagy mennyiségű tárolt fájlja van. Ezek a felhasználók figyelmeztető e-maileket kaptak arról, hogy adataikat törölhetik, ha nem újítják meg PRO tagságukat, de a MEGA nagyon engedékeny volt a tárolási korlátok érvényesítésében.

    Sajnos azt tapasztaltuk, hogy ezt az engedékenységet egyes fiókok kihasználják, akik a MEGA-t hatalmas szabad tárhelyhez használják. Ennek mérséklése érdekében a MEGA mától kezdve jogosulttá teszi az összes adat törlését a többlet tárhelyű felhasználókra, akik következetesen figyelmen kívül hagytak minden korábbi tárfogyasztási figyelmeztetést.

    Ezek a felhasználók ténylegesen MEGA-val tartoznak a kapott szolgáltatásért. A törlés végrehajtása előtt a MEGA blokkolja az érintett fiókot, és nagyszerű 45 napos időt biztosít a PRO-fiók visszaállításához a helyzet kijavítása érdekében.

    A felhasználók további figyelmeztetést kapnak, mind e-mailben, mind az összes ügyfélalkalmazásban (webkliens, mobilalkalmazások és a MEGA Desktop App).

    Köszönöm, a MEGA csapata

Új hozzászólás Aktív témák