Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Sziasztok!

    Bizonyára egyszerű a kérdésem és a szakik csípőből tudják is a megfelelő megoldást, de elég rutintalan vagyok felhős témában :B

    Egy program adatbázisát szeretném szinkronizáltatni az otthoni és a melós gépem között. Gyakorlatilag egyszerre a két gépen fizikai korlátok miatt nem lehetek belépve, bár ez nem tudom mennyiben befolyásolja a megoldást.

    Melóban Dropbox-ot használunk projekt adatok megosztogatására, de eddig lényegében csak másolgattam TC-vel Dropbox megosztott mappájába ill. elfogadtam a mások által átlinkelt tartalmakat. Szóval adja magát, hogy dropbox-ot használja erre, így nem kellene egyéb kliens telepíteni.

    Otthon nem szeretném a melós adatokat letöltögetni, így számomra az tűnik első látásra megfelelő kialakításnak, hogy regizem saját részre egy dropbox hozzáférést (lehet van is már regizve korábbról csak még nem használtam :B ), majd beállítgatom az otthoni gépen a megfelelő mappa/fájl megosztást, ahová átirányítom a program adatbázis mentését. Ez ugye így felrakja majd felhőbe az adatbázist.

    Ezt kellene valahogy megosztani a melóban használt dropbox fiókkal, hogy le tudja tölteni a melós gépen a kliens.
    Néztem most melóban a dropbox klienst, de nem találtam ilyen jellegű részt benne. Hogyan készíthető megosztási link? Szóval itt kellene egy kis felhomályosítás

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák