- Előretört a Skydio dróngyártó, miután Amerika kiszorította a DJI-t
- Kiderült, hogy kiknek köszönheti a sikerét a Disney+
- Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Cyberbiztosítja a Google felhős ügyfeleit az Allianz és a Munich Re
- Hódít a rajongói tokenekkel a Chiliz blockchain sportvállalat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- JavaScript topic
- Mikrotik routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- DIGI internet
- [Re:] Előretört a Skydio dróngyártó, miután Amerika kiszorította a DJI-t
- Bitcoin topic
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] [PBalázs:] Amíg blokkolva vagyok, addig kötelező a piros hivatkozásokat nézegetnem
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Hozzászólok Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Az volna a kérdésem, hogy Samsung Note 4 készülék vásárlása esetén kapok-e tárhelyet akkor, ha már tavaly egyszer kaptam egy másik Samsung telefonon, ami még a mai napig is érvényes?
Másik kérdésem, ha majd 2015-ben lejár ez a tárhely, és belépek dropbox-ba mondjuk a húgom Samsung mobilján, aki nem használ dropboxot egyáltalán, utána pedig le is törlöm az appot, akkor megkapom-e az ideiglenes extra tárhelyet?
You'll Never Walk Alone
-
Pürrhosz
csendes tag
Sziasztok!
A következőre lenne szükségem adott egy tömörített file(zip), amely GB nagyságrendű.
A változások azonban csak MB-os nagyságrendűek. Van olyan felhő szolgáltatás amely csak a valódi változásokat szinkronizálja, azaz képes értelmezni a tömörített file-t és csak a változott file-okat frissíti a tömörített file-on belül?köszi,
P[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz
DeathAdder #2651 üzenetére
szerintem másik készülékkel működhet.
egyébként lejárat előtt szól jóval, nekem most járt le a Tabhoz kapott 50 gigaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Met
veterán
PrompFile-t használ valaki?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
sanzi89 #2659 üzenetére
sztem javítani fognak rajta.és ha rendben lesz,akkor tuti fogom használni.kellemesen gyors a le/feltöltés és jók a tulajdonságai: 5gb fájlkorlát,ftp,250gb tárhely,gyors le/feltöltés.csak az ftp-s letöltés meg a mappa le/feltöltés ami hiányzik.illetve a mappafeltöltés ftp-n keresztül megy (elvileg),már csak szinkronizálni kellene az ftp-t és webes dolgokat.
-
Stryker96
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy korábbi Samsung telefonomhoz járt a 48gb Dropbox bővítés. Ez most decemberben fog lejárni, de azóta vásároltam egy újabb Samsungot (S5) , amihez állítólag szintén jár a 48Gb, de mégis azt írja, hogy le fog járni.
Mit tudok tenni ebben az esetben? Van lehetőség meghosszabbításra ?
Segítségeteket, előre is köszönöm!
-
Met
veterán
Bitcasa-n hogy lehet a webről törölni?
Meg van szüntetve a tükrözés és törölve is van a gépről de ha a weben nézem akkor a szerveren még mindig ott vannak a file-ok."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
dokee78
félisten
Ez azt jelenti,hogy túl vagyok a határon?
-
busman
addikt
Box 50 giga amit a telefonhoz kaptam, meddig érvényes?
I'm not talented, I'm skilled.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Vettem egy SG Tab-ot amihez járt 50GB DropBox fiók. beregisztráltam, ment is rendesen 2 napig. De becserélték a Tab-ot mert hibás volt, még a 3 napon belűli meghibásodás okán.
Kaptam másikat. Ehhez is jár a 2 év/50GB?
Mi lesz az előző Tab fiókjával? Törölnöm kel a mySamsung oldalról a regisztrációt?
Nincs szükségem a második 50GB-ra, azt barátomnak adnám, ha biztosan megmarad az elsőhőz kapott.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Hogyan lehet az egyik dropbox fiók tartalmát átmozgatni egy másikba, már ha lehet? Természetesen gép nélkül, mert mobilnet van és az húzós lenne.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
betyarr
veterán
most ezzel a promptfile felhővel mi van?nem tudja valaki?még bétaüzem van,vagy úgy sz@r az egész ahogy van?egyáltalán mióta létezik?
-
olivera88
veterán
Mi a fene van a Dropboxxal mostanság? Napok ota nem enged megosztani a tray ikonból. The server took to long respond. És h próbáljam újra később.
[ Szerkesztve ]
LG Q6 Android 8.1 - Windows 10 Pro x64 & Debian 10 Buster - Regizzetek Dropboxra --> http://db.tt/U6lbmwWK - WoWS unsinkable_sam_
-
nubreed
veterán
Melyik felhő szolgáltató "tolerálja" a saját zenei gyűjtemény feltöltését? Ezek között van rengeteg creative commons licensz alatt kiadott zene, van sok amit megvásároltam a neten, pl bandcamp -en innen, onnan, van sok szabadon letölthető mix, illetve néhány (kevés) virágbolti cucc. A kérdésem igazából az, hogy egy adott felhő szolgáltató utána kérdez e annak, hogy a zenéim miylen forrásból vannak? Vagy van olyan, amelyiket nem érdekli és feltölthetem a zenéimet?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
KisTücsök
addikt
Ne hagyja ki: 200 GB-ot tárolhat itt, ingyen
Dropboxban nem lehet növelni a tárhelyet valahogy? Na nem előfizetésre gondolok, hanem pl küldök meghívót (ha lehet) és kapok +x gigát. Vagy hasonló.
-
Edi77
őstag
válasz
KisTücsök #2680 üzenetére
Nekem szimpatikus ez a 200 Gb-os dolog, de ezek a felhőtárolók vajon meddig élnek? Úgy értem, ha pl nem lesz olyan népszerű, de nekem bejön és rajta lesz az állományom, és megszüntetik, akkor mi van?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
KisTücsök
addikt
Húúú az avatarod, az... az... 10/10.
Passz. Annyira hirtelen nem hiszem, hogy eltűnne, biztos valamennyi idővel előtte értesítenek, és letudod menteni a dolgaidat. Mondjuk ha 200 Gb-okat "osztogatnak" ingyen, akkor a népszerűséggel szerintem nem lesz gond.
Bár egy kicsit fapados. Dropboxhoz képest legalábbis. Meg android appja sincs, ahogy látom. Azért próbáld ki.
ricsidealer:
Kiosztok én is néhányat, bár még mindig van rajta hely. Csak a legfontosabb dolgokat rakom fel.
___A OneDriveval is kacérkodom, de így elsőre az is elmarad nálam a dropboxtól.
-
Edi77
őstag
válasz
KisTücsök #2685 üzenetére
Köszi
Igazából a droid kliense nem érdekes, mert gépről tenném fel a mentenivalót, ide kerülnének a családi képek, videók, amik a Dropboxban nem férnek el. Csak azt tart vissza, hogy esetleg befuccsol és megszűnik, ezért nem merem pl a Google+ sem használni, mert egyre csak hallani, hogy mennyire csökken a népszerűsége. Pedig az jó lehetne, mert ha x képméret alatti képeket teszel fel, korlátlan marad a tárhely...csak félő, hogy ez is az Iwiw sorsára jut."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2687 üzenetére
Miért is?
Mert pl. nekem még mindig az abszolút favorit a dropbox.
De ha a "százszor" helyet mondasz nekem kb 30 okot, lehet meggyőzöl...(#2686) Edi77 :
Gugli esélyes hogy soha nem fog megszűnni... max átalakul néha-néha.
Sztem sokkal nagyobb bátorság kell ezekhez az ismeretlen, de sok száz gigát meg tert kínáló tárhelyek használatához. Sztem ezek szoktak lenni a tipikusan Sokat akart a szarka... fajták.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
nem fontos
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
#79621120 #2689 üzenetére
Hehe... utólag visszaolvastál párat?
(#2690) Edi77:
A gugliba? Oda sztem bátran. Vagy a másikba? Oda sztem... hááát.Én bőven elvagyok a Dropbox-OneDrive-GoogleDrive triumvirátussal. (Illetve még a Copy meg a Box lehet jó alternatíva - Ezek is jó régi "felhők" már)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
betyarr
veterán
csak a leglényegesebbeket:
1. mappafeltöltés
2. egyszerre 10gb file feltöltési lehetőség
3. a le/feltöltés nem ingadozik
4. tárhelyméret alapból több érhető el,nem kell trükközni
5. win8/8.1 esetén alapból beépül
6. dokumentumok szerkesztése/megnyitása sokkal jobb (nyilván office esetén)
7. képnézegetés sokkal gördülékenyebb/van szuperul használható filmszalag
8. a dokumentumok adatai jobb oldalt megjelennekés még biztosan van ami így hirtelen nem jutott az eszembe...
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2692 üzenetére
Bocs, ezek egy részét nem teljesen értem.
1? dropboxban full egyszerű.
2? dropboxban 10gb
3? jön/megy minden fel/le, sose figyeltem a sebességet (nem is zavar ha vmi 10mp helyett 13 alatt megy fel, az a lényeg hogy felmenjen és - szerintem - biztos helye legyen)
4 - Ok, ebben tényleg nem bővelkedik alapból, de szerencsére könnyen nagyobbá varázsolható
5 - Feltelepíted, és bármelyik rendszerbe beépül
6,7,8 - Ezek Ok, ha ez fontos valakinekui: Semmi bajom vele, de db vhogy jobban "kézreáll" . Meg talán a megszokás is. (Amúgy win8.1em van)
¤ R'n'R ¤
-
betyarr
veterán
1. hát,ha mondjuk van néhány száz mappányi anyagod,akkor sztem egyszerűbb ha mappákat is be tudsz tallózni,mint menyitogatni és a fájlokat tolni fel
2. ok,ezt nem tudtam
3. jópárszor volt,hogy néhány kb-ra belassult a letöltésem és több óra volt lehúzni még egy párszáz megás cuccot is (elsősorban ez volt a fő indok amiért betelt a pohár és koccoltam)
4. ondrive esetében fél perc és van 30 gigád,míg db-nál:
(a). hivatalosan meghívogatod a barátaid/ismerőseid (több nap/hét/hónap stb. mire kimaxolod)
(b). trükközöl és úgy jársz mint én,hogy kis idő elteltével bukta és akkor bukik a +tárhely5. onedrive esetében nem kell szerencsére telepítgetni,készen kapod
6,7,8. egyértelmű.
nyilván mindenki azt használ,amit jónak lát.én elsősorban a fentieket veszem alapul,amikor azt mondom,hogy jobb a db-nál.illetve,szvsz,jelenleg az ingyenesek közül a onedrive viszi a prímet.
-
TRob1
veterán
válasz
betyarr #2696 üzenetére
Ez az egyes még mindig nem okés nekem.
Én bemásolom pl. Total Commanderrel a mappákat amiket akarok, és kész (persze lehet intézővel is).Jaaa, leesett. A weboldalon töltögetsz/töltögettél fel. Na, nekem egyszerűbb a megszokott fájl/mappa másolásos módszer.
4eshez még: Nem csak meghívás, auto kép/videófeltöltés 3Gb (nekem anno még 5) + 1-2 apróság a weboldalukon (persze nem lesz 30gb, és tényleg nem olyan gyorsan)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
betyarr
veterán
ja,igen,ha van kliens akkor rendben,de pl a munkahelyemen w7 van és a rendszergizda ugrik,ha valamit pluszban felpakolgatok a gépre,még ha nem is kér igazából jogosultságot a prg.nemrég azonban nagyon jól jött a onedrive,amikor nem volt nálam a pendrive,de egy nagyobb anyagot mappákba rendezve fel tudtam tolni.cca. 20 perc alatt megvolt.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- [Re:] OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- [Re:] Intel Core I3 pc 4 GB ram 1 GB vga 500 GB HDD
- DUNE médialejátszók topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] [Stony86:] Eladó Call of Duty Cold War RTX kupon!!!
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- További aktív témák...
- Bomba áron, MacBook Air 13" (2011 Mid) magyar billentyűzet, szép állapot, üzletből, i5/256GB SSD
- Lenovo Yoga 920-13IKB fémvázas ultrabook i7 8550U/8GBRAM/512SSD/FULLHDIPS Touch üzletből, új állapot
- Sapphire Radeon RX 480 4gb VGA
- ÚJ iPad AIR 2020 10,9",WI-Fi +4G GREEN 64 GB GARANCIÁBAN CSERÉLT 2021.11 Deák térnél AZONNAL ÁTVEHET
- Veddha Minercase T2 - Frame- Minőségi Rig keret bányászatra
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest