Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    Sziasztok!

    Próbálgatom a Fedora 16-ot, hogy szokjam a rpm alapú vonalat is :U
    Van ebben olyan, hogy stabil meg nem stabil repo? Csak mert feltettem egy lxde spint, hagytam befrissíteni magát és mire kész lett a rendszer a NetworkManager állapot ikonja nem jelez vissza jelet (üres, mintha 0% lenne a jel) és nem mutatja azt sem hogy melyik hálózathoz van csatlakozva (csak ha ráviszem az egeret akkor a felbukkanó megjegyzésben látszik.
    Ha a NetworkManager összes csomagját eggyel visszaveszem (downgrade) akkor javul meg. Ha újra engedem frissíteni akkor újra nem mutat jelerősséget és hogy hova van csatlakozva.
    Ugyanez a yumex. Ha hagyom a legfrissebb csomagon (talán 3.0.5 ?) akkor nem lehet elindítani mert kifogásolja hogy a backend nem fut. Ha visszaveszem ezt is (3.0.4-re ha jól emlékszem a verzióra) akkor elindul.
    Nem állítottam semmit, nem machináltam a repokkal, csak ahogy volt a telepítőn feltelepítettem a rendszert és hagytam frissítse magát a legfrissebbre. Még a programjaimat és beállításaimat sem tettem fel/ eszközöltem.
    Ilyen bugos dolgok is bekerülhetnek az alap repoba? :F ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák