Új hozzászólás Aktív témák

  • apach

    senior tag

    válasz Tomcsi2012 #1848 üzenetére

    hm.
    nah újra. van ugyebár az eredeti, a játék telepítése után (gyárilag) meglevő mods mappája. nah már most. lépj bele, és SIMA mods1 mappát csinálj. ha ez megvan, 1 azaz, EGY DARAB Kombájn ZIPES mappáját tedd bele, majd csomagold ki. ha megvan, töröld ki belőle az eredeti zip mappát amibe a gép cuccai vannak. ezután NE TEGYÉL bele több másik mappát, hanem zárd be, és ennyi. ezt minden egyes mods almappával így csinálod, akkor tuti hogy megnyitja a játék is!! de, ha kell, megpróbálok képeket csinálni erről majd ha itt lesz végre a saját gépem, mert ezen még képernyő mentést se tudok JPG-be menteni!

    nagyon gyenge ez a gép most ahogy épp van, mert a 40 gigányi winyó háromnegyede tele!
    csere lesz MAJD ha lesz rá pénz. Vagyis, az Én gépemben levő, mostani 320 gigás kerül ebbe a gépbe át, én meg egy 500-600 gigás winyót akarok a sajátomba tenni! Érted? :)

    ez az alaplap jó, mert 2.51 gigás DUAL intel proci van benne 4 darab RAM szlot az alaplapon, és 2 giga ddr2-es 800 MHz-s ramokkal van. Na meg a 40 g winyó
    Játszani és netezni egyszerre nem is tudok, mert beáll a gép, és lefagy. Nah. Ezek az okai hogy most pár dolgot nem tudok megcsinálni. :S :)

    Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!

Új hozzászólás Aktív témák