Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Watt25

  veterán

  Ma vettem észre, hogy Magyarországon is elérhető a Google Family Link. Nagyon megörültem neki, de nagyon gyorsan belefutottam egy problémába.
  8 éves fiamnak már pár éve létrehoztam egy fiókot, fizettem is neki egy-két appért, ami tehát most az ő fiókjában van kifizetve. Meg egyébként is, ellenkezik az elveimmel a "nem baj, csinálok új fiókot" baromság.
  Szóval, ahhoz, hogy évekkel ezelőtt megcsinálhassam neki a fiókot, hazudnom kellett a korát illetően, hiszen 13 éves kor alatt nem lehetett létrehozni Google fiókot. Most hozzácsatoltam ezt a fiókot a Family Link-hez és gondoltam, most majd megadhatom, hogy igazából csak 8 éves. Hiszen Family Link-ből a 4 éves fiamnak is tudtam fiókot létrehozni.
  De neeeeem... Amint beállítom, hogy a meglévő fiók 8 éveshez tartozik, a fiók zárolódik, és ha nem csinálok semmit, 30 nap múlva törlődik is, mert nem lehet 13 éves kor alatt fiókja... (Miközben az előbb hoztam létre a 4 évesnek.) Most kénytelen voltam visszahazudni, hogy már elmúlt 13 éves.
  Két dolog miatt probléma:
  1. Zavar, hogy nem valós adat van megadva.
  2. Úgy olvastam, hogy 13 éves kor fölött megvan a joga a gyereknek ahhoz, hogy kilépjen a felügyelet alól. (Bár ezt szerencsére még én sem találtam meg, hogy hogyan kell, bár nem is nagyon kerestem.)
  Szóval, más is járt-e így és van-e tökéletes megoldás?

  Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Hozzászólok Aktív témák