Új hozzászólás Aktív témák

  • Detox!

    senior tag

    válasz Armahun #3817 üzenetére

    A pb azért van hogy baxakodjon és ledobálja a nem csalókat :(

    igen, ezt én is idézni akartam az előbb :B, és először nem is akartam elfogadni a ''felkérést''. DE Sajnos sokminden változott azóta.. Puki átnyargalt, Kab-al is beszélgettünk és mondta hogy már csak ritkábban fog nyomulni, war szempotjából te sem vagy valami lelkes, ahogy sokan mások sem. Tupa nem jött a LEK ellen szal sztem őt sem a warok mozgatják, Soak pedig már régóta nincs/nem aktív.
    Tehát itt van a PH! mint remek társaság, (továbbra is irogatnék ide ha lehet ezekután:D), de warokat tekintve nem aktív. Én pedig lehet hogy warbuzi vok, de egyedül nem tudok, és az FMJ-s fiaskó után szívesen ütköznék velük, ahogy sok más csapattal is.
    Szal most úgy tűnhet hogy szart csináltam a számból, de a fentiek együttes kombinációja vezetett hozzá :(

    Norbert:DDD: rég találkozam már vájlingal (4-5hónapja) de ezekszerint lehet hogy nem volt véletlen a score előnyöm:DD. icU cheater klááán :Y . Nem hallottam a dologról (igaz nem követem az eseményeket) de figyeltem párszor Tempot flyból és nem láttam semmi kirívót. Azonkívül hogy nagggyon pro szinten mozog. De lehet, viszont akkor se köll összetörni a lelki világomat, ojaan érzéketlen vaagy :O (:DDD:DDD)
    RoMaO.. nab+ ezt jónak mondod.. kérdezdd Padreet ő már tud egyet s mást ;) , mellesleg anno basseroztam már [link] együttesnek, igaz egy másik számban. A minőséget ne nézdd a Sony-BMG Records valahogy nem támogatott minket :W A jelenetek a Romper Stomper c. fimből származnak, és StompaR-el (tod ő is Rusher ;):D) a neve kapcsán elegyettünk szóba anno pubon. Ő volt az első rushos akivel beszélgettünk asszem :F (mielőtt bárki megkövezne hogy antiszemita f@sz vok, NEM követek és éltetek semmilyen white power/Savaria Skins vagy egyéb hasonló ideológiát!, de azért az ember színe a fehér :DDD (vicc vót).

    "Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Új hozzászólás Aktív témák