Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #97256 üzenetére

    Ha ezen múlik, akkor adok ám kőccsön :DD

    Mellé elég a 10 másodperces időzítő, egyik gépen azzal csináltam (:- Megnyomod, rácsapod az ajtót, központi zár becsuk, világbéke. És akkor két hülye a kocsi mellett hümmögve várja a csodát :C

    És mivel nekem kölcsön Fuji volt, Pana meg kézben és nem akadt rá rendes méretű ojjektív így azért volt egy kisnagy szopó, mert Fuji kretén módon kezeli a B időt. Nagyobb Fujinál van telefonos távirányítós alkalmazás is (amiket nem szeretek, de szükség törvényt bont), benyomod, hogy 2-4 perc expó és számol vissza, csinálja. Vagy nyom gomb, gép addig exponál, míg újra meg nem nyomod. Nálam meg azt sem csinálta, amit papír szerint kellett volna.

    Szokásos megmondás: ismerd meg a felszerelésed. Én ezzel iúgy kezdtem, hogy tök sötétben kimentem csillagjárást fotózni és ha ott megtalálom a gombokat, akkor jó vagyok. Egész jól boldogultam menükben is, csak más szopatott be.

    Ezt majd megfejtjük, hogy mi legyen, csak sok idő kell hozzá. Hétvégén szerintem valamelyik szoba sarkába lerakom a gépeket, aztán exponáljanak, míg bírja az akku. Akkor vagy okosabb leszek, vagy nem. Addig lecserélem a Canon obit valami hozzáillőbb darabra.

Új hozzászólás Aktív témák