Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Sipi- #95308 üzenetére

    " A helyzet az, hogy ez nekem most baromi kényelmes, nem vonz az, hogy megszívassam valahol máshol magamat. "

    Ezzel pont én is így vagyok! De ezt nekik nem kell tudni. Azért a Line manager és közted van még pár lépcső sztem, pl a PO vagy ilyesmi. De a Line Managernél semmilyen szaktudás nincs kb.
    Linkedin megkereséseknél kérdezz rá a pénzre, én is ezt szoktam tenni, aztán mondom szépen a manageremnek, hogy figyumár itt engem hetente bombáznak olyan fizukkal, hogy 50% azonnali többlet, valamit csináljunk már ezzel a frusztráló szituval :DDD .
    Nekem is ezt mondta, hogy 6éve nem emeltek árat, de ezt nehezen hiszem el. Egyrészt akkor még nem is volt ilyen pozició mint az enyém, tehát magamból kiindulva, ez a szerződés maximum 2-2.5éves. Másrészt meg biztos forrásból tudom, hogy a két cég közt fél éves szerződések vannak. Persze a számok nem biztos, hogy változnak, de ez azért elég dinamikus szerintem, tehát az opció erősen megvan a mozgásra.
    Harmadrészt ha igaz lenne az, hogy 6éve nem emeltek és most még mindig van haszon rajtunk, akkor képzelheted, hogy a szerződés megkötésekor mekkora bevétel volt... na hát én ezt erősen kétlem, mert akkor az évek során felhalmozott nyereségből legyenek szívesek ezt pótolni.
    Negyedrészt meg ha ez igaz, hogy 6éve semelyik service manager vagy sales manager nem volt képes kicsikarni legalább 1% emelést, akkor az egész bandát lapátra kéne tenni, mert alkalmatlanok bármiféle tárgyalásra.

Új hozzászólás Aktív témák