Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz npera #94638 üzenetére

    Q5k pöcök tökéletesen kitapintható, és jól érezhető, hogy melyik oldal a hangerő, melyik a pause/next/prev track. Plusz, nyomvatartva állít hangerőt, nem kell 60 lépcsős skálán egyesével végigkattintva léptetni, mint a BTR5-ön.

    Emellett a tekerőbuzulást is maximálisan értem, és űzöm, és ebben a Q3-nál komolyabb mágia van. A tekerő valójában nem szabályoz hangerőt, az állása csak egy input a fiimware számára, hogy ne menjen el asszinkronba a hangerő extrém alacsony hangerőnél, mint a tényleges analóg potméteres hangerőszabályzóknál. Ez igen jó tudás. Az a fele kevésbé, hogy néha ez a terület lefagy, ha sokáig áll bekapcsolva némán, és onnantól pont leszarja, hogy állítok hangerőt, megy azon, ahogy hagytam. Kikapcs/bekapcs után megjavul. Ez már egy komoly érv a Hip DAC mellett, az nincs, úgyhogy nem tudok róla ilyen hibát mesélni :D

    iPhone SE-re dugva valami nagyon halk ütemes pattogást hallottam, amit Androidról/PC-ről nem produkált, illetve kék leddel megy (48KHz), majd még kipróbálom SE2-n is. S21-ről, S9-ről rendes sárga 192K/24bit módban kapcsol be eleve, BlackBerryről kék. Kis varázslással a 768K/32 zöld DSD is demózható, nem sűrűn szólal meg úgy :)
    A Q5k ellen annyi szól iPhone esetén, hogy USB-C Lightning dróttal semmi kommunikációt nem kezdeményeztek a telefonnal, marad az iPhone gyérebb tömörítésű BT-je. 256kbps kicsit kevéske, amikor a doboz tudna 990kbps LDAC-ot is.

    Szóval igazából szükséged van egy Astell & Kern SR25 -re, hagyd a kompromisszumokat.

Új hozzászólás Aktív témák