Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    #macskásblog

    Makka ugyebár kinti jószág, nagyrészt szomszédol, vadászik, jellemzően napokig nem látjuk. Kb nem is szokott nálunk enni, hiába van kint neki kaja, de jó sora van, nincs sérülése sehol.
    Hétvégén hív a szomszéd, hogy hát most ott van náluk a macska, de elkezdett tüzelni és jó lenne ivartalanítani. Mivel már nyáron amikor hozzánk került is mondtam, hogy mindenképp lesz ivartalanítás, ezért is szólt, hogy akkor itt az idő, ne halogassuk, mert szeretik meg minden, de egy macskaalom nem hiányzik, ahogy nekünk sem.
    Szóval vasárnap kiálltam a fiestaval a garázsból és makkát bevittem oda. A kinti fekhelyét is bevittem illetve kapott még egy kicsi rekeszt is, benne pokrózzal, alom, kaja, víz. Nem merült fel a fázás lehetősége, ugyanis eddig is kint volt, de a garázs amúgy is fűtött.
    Mai napra volt időpont, addig bent kuksolt a garázsban. Szóval most hoztam haza, még ki van múlva az altató miatt. De jó sora van, behoztam a dolgozómba és itt pihen mellettem, ahol csend és kellő hőmérséklet van.
    Állatdokinál oda meg vissza voltak érte, asszisztens vagy negyed óráig a nyakában simogatta, olyan kis barátságos jószág. Szóval ha most nem utál meg minket, akkor soha :)

Új hozzászólás Aktív témák