Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz hobizoli #8073 üzenetére

    Ebben az a jó, hogy a garidő alatt képesek adni cserealkatrészt, ha betojik. Nem csak merevlemezt/ssd-t, hanem mindent is. Olyat, amilyen volt (ez persze néha rossz, mert a kor meghaladta), vagy jobbat. Azaz, mondjuk két év múlva is adnak neked 120as SSD-t, pedig mindenkinek már nagyobb van.
    De nem neked kell keccsölni vele, hanem ők raktározzák meg logisztikázzák. Meg ha nem egy darab kell, mert mondjuk egy széria trágya, akkor is van csere / pótlás. Ezt a sarki közért most lehet tudja, de később? mondjuk két év múlva már a ház, ahol volt a bolt, sincs meg.
    És lehet, hogy a cég "globális" jelenléttel bír, amikor minden országban ugyanazok a szabályok vannak, hogy a górénak ilyen gép, a trógereknek meg olyan, de többezer gépről van szó, akkor ott eléggé kedvezmények is lehetnek, amit egy sarki kisker nem tud adni. Nagyker se feltétlen.

    Ez ilyen, nálunk is így mennek a beszerzések, egyedi gépe nem nagyon van senkinek. Ami eltér, esetleg memória több van ott, ahol kell, vagy nagyobb monitor, akinek kell. Annak esetleg kettő is. De a gép ugyanat nekem az ITn, mint a könyvelésen vagy a HRen.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák