Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Jahno #73767 üzenetére

    Az is jó hangulatot tud teremteni.

    Nálam most az iroda az ami eléggé rezegteti a lécet:

    - nincs helyed többnyire, amikor visszajössz meetingről és ha a szabályokat követed, akkor mehetsz a "könyvtárba" (csendes szoba), ami szintén megtelik hamar vagy leülhetsz egy magas asztalhoz magas székre háttámla nélkül (mint egy bárpult), ahol van áram tölteni a laptopot, de se képernyő nincs, se billentyűzet.
    - a zajszint változó, de rettentő zavaró. A mérhető dB(a) zajszint nem feltétlenül törvénytelenül magas, de a zaj jellege nagyon zavaró. Folyamatos karattyolás, egy-két felvonyítás és röhögés, telefonhívások egyfolytában minden irányból.
    - az étkező terület önmagában nem lenne gond, van sok mikró és a mosogató is egész oké. Meg tudom melegíteni a kaját, aztán szépen el tudom mosni az edényeimet. Van saját tányérom és evőeszközöm, ha a közös cuccok foglaltak lennének. De az, hogy nem engednek normálisan leülni és méltósággal elfogyasztani az ebédemet, hanem borítsam az arcomba kábé 10 perc alatt, aztán rohanjak tovább nálam kábé egy vörös posztó. Elméletben meg tudnám enni a kaját ennyi idő alatt, ha vészhelyzet van és mit tudom én milyen task force megy és milyen DRM-en kell prezentálni utána. De ne legyen már ez a normális rutin.

    Ami bosszantó az az, hogy korábban ez egy eléggé élhető munkahely volt, emberléptékű szabályokkal és rutinokkal. De most az utóbbi kábé 2 évben a vezetőség megőrült és felcsavarták a tekerőt olyan módon, hogy az élhetőség része kezd eltűnni a mindennapokból.

    Nem jó a trend. Persze ez még messze van a kínai részleg tempójától, mert ott fogod a mobilodat, elkezdesz teljes erőből sprintelni, aztán valamikor felhívnak és megmondják merre kell rohanni, aztán akkor abba az irányba rohansz. Ott még nem tartunk, de ott nem is akarok tartani.

Új hozzászólás Aktív témák