Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Sipi- #73630 üzenetére

    Ezért kérdeztem, mert látom én ezt tanár és gyerek oldaláról is. Gyárban is mindenki folyamatosan csak szkennel és gyerek cuccait fotózza, tanár ismerősök darabokban, bár ezt Dórival is beszéltük itt a buli elején, hogy igazából sokan direkt hülyék vagy bénák. A sok naponta ismétlődő tapogatózós és kevésbé értelmes információ közt meg elvesznek az értelmes anyagok :-/ Pedig teljesen jó megoldások lennének, csak nyílt 87+1 Facse csoport, ott napi 2ezer poszt, 2 óránként feltalálva (többnyire rosszul) a melegvizet.

    Bár ebben mostani cégem is jól megy előre, Teamshez volt rendes magyar leírásom, még az elején körbeküldtem, hogy ha valakinek kérdése van, akkor ebből lehet ollózni (mert 50+ oldal, egyben úgysem nézi meg senki). Közben több ember itn belül meg is kapta feladatnak, hogy csináljon leírást. Itt kezdődik a káosz :-D

    Amikor egész cégnek bevezettük, akkor bedobtuk az általam használt leírást a közösbe, de nagy embernek nem tetszett. Később kaptunk egyet odafentről is, de abban is találtak hibát, mondván a nyelvezete, meg "nem erre gondoltunk", ilyesmik. Most júzerek itt vergődnek, egyesével mutatjuk meg miképpen működik, egységes leírás még a kanyarban sincs, mert azért egy ilyet képernyőképekkel rendesen ledokumentálni, teszt csoportokat csinálni, felhasználókat felvenni és úgy az egészet végigrágni nem kis meló a napi mellett. Meg eleve ez a fajta dokumentálás külön szakma is szokott lenni, meg van annak is a trükkje és menete.

Új hozzászólás Aktív témák