Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ma reggel jelentem még semmi értelmeset nem csináltam.

    Reggel úgy ébredtem, hogy a derekam kábé fix szögbe be volt állva, így a reggeli alatt a csillagokat is láttam pedig már fenn volt a Nap.

    Utána az volt A Terv (copyright Jahno), hogy el kell vigyem a családot egy uszodába, aztán azt csinálok amit akarok. 9:40-re akartak odaérni, hogy még a sor előtt odaérjenek. Amikor asszony 10 órakor még a nappaliban táncikált a kedvenc zenéjére és semmi nem volt összekészítve, akkor éreztem, hogy délelőtt már nem fogok sokat haladni a melóval.

    Annak rendje és módja szerint be is zárták előttük a kasszát, mert a fürdő elérte a maximális létszámot (COVID miatt kevesebben mehetnek be strandolni). Akkor B-terv, vigyem le őket a tengerpartra a déli szigetvilághoz. Oké. Egy hajót még éppen elértek, aztán akkor hajrá.

    Utána muszáj volt venni magyar mustárt asszonynak, mert a svédet nem eszi. A közel-keleti/balkános boltban van.

    Utána kellett venni a fiam holnapi szülinapi bulijára hot-dog alkatrészeket, fagyit és kis gyümölcsleveket, jön majd 12 gyerek a lovasfarmra. Lesz grillezés, meg fagyi meg ivólé. Aztán kecske- és disznósimogatás, lovaglás, traktorozás és birkasimogatás is. Meg arconpörgés a farmon.

    És a lényeg az volt, hogy kell még egy pár festőállvány, mert akkor még több lécet tudok festeni és alapozni párhuzamosan.

    Ezt 1-re elintéztem, aztán akkor irány haza enni.
    Most lappadok, aztán irány ki a ház mögé festeni, alapozni, meg fűrészelni még több lécet.

    A királyság az, hogy a farmot telefonon nem lehet elérni, így ebéd előtt még odabringáztam megkérdezni, hogy minden rendben van-e a foglalással. A bringán a hátam visszakattan a helyére és akkor nem fáj. Szóval ez gyakorlatilag gyógytornás foglalkozás is volt. Most akkor fiatalos mozdulatokkal tudok fűrészelni és ecsetelni a továbbiakban.

    Over and out....

Új hozzászólás Aktív témák