Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ma "átjött" a lányom kedvenc barátnője. Mármint mi vettük fel és mentünk pancsolni egy fürdőbe. Odaértünk, aztán lehetett rázni a kaput, mert zárva van június végétől augusztus elejéig. Nájsz!

    A fiam annyira rossz volt, hogy mondtam neki, hogy a csomagtartóban fog utazni, ha így folytatja. A vicc az, hogy van a csomagtartóban +2 ülés. Az egyiket felhajtottam, aztán beraktuk oda. A fiam amint meghallotta, hogy a csomagtartóban lehet utazni abbahagyta a lányok hajának húzgálását és teljes izgalomba került. Úgy kellett megfogni, hogy ne ő akarjon bemászni a csomagtartóba és lekarcolja a fényezést a lökhárítóról. Beraktam hátra, bemászott az ülésbe, kapott övet és ő volt a legboldogabb 5-éves a környéken. A VIP-sorban ült, a kis kuckóban hátul. Lehetett nézegetni és onnan is tudta persze húzni a lányok haját.... :C

    Átmentünk egy másik fürdőbe, ahol most csak a kinti 50 méteres medence és egy gyereknek való 30-centis pancsoló van nyitva.

    Ott pancsoltak egyet, aztán bementünk a nagy medencébe. A két csaj lubickolt a bejárati rámpán és annak közelében. Én voltam a cápa és meg kellett fogni őket, a vendég kiscsaj pedig azt játszotta, hogy én fogjam meg, de igazából ő úszik hozzám, aztán ül a karomon és riadozik, hogy megfogta a cápa. A lányom hátrabukfencet gyakorolt a karomról vagy a vállamról. A fiam pedig asszonynál kiharcolt egy fagyit és egy fahéjas tekercset, aztán az autóival játszott a medence melletti fa dekken. Asszony úszott párszáz métert, én játszottam a lányokkal és tudtam pár másodpercet lebegni háton, aztán irány haza.

    Utána kaja, szabad foglalkozás, majd ki a játszótérre másfél órát. Utána kábé készen is voltam. Még hazavittem a kölcsöngyereket, aztán elkezdtem zenét hallgatni és megírni ezt a hozzászólást. Szerintem ma nem kell majd altatni....

Új hozzászólás Aktív témák