Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Beba Snake #68501 üzenetére

    Nem, nem ilyen jellegű. Mindenféle IT lomok, amiket kidobni nem szeretnék.
    Tegnap körbenéztem idefenn, lett 4 alaplap, klf. érák. Legújabb valami 6. gen. i5el van szerelve, nincs bele DDR4em, különben használnám. A többi 5-10év+, de működnek. S775 / meg valami 1st gen. i3.
    Találtam 3 VGA-t, meg ma lenn a pinyóban másik 3at. Ezekből 1en nincs hűtő, de ha kéne, az is akad.
    De van lenn floppy, CD író, ráadásul a legjobb, amit csináltak, a Yamaha CRW-F1, kár, hogy szétírta magát. Persze, lehet, hogy még üzemképes, de minek? Talán van egy Plextor is, nem tudom, meg kéne nézni.Van egy pár MacPro ház, egy G3, egyG4, meg egy inteles. Ezeket elkezdtem moddolni, hogy rendes ATX lap belemenjen, 2 meg is van, az inteles Alu is félkész.
    Van egy SGI akármi PC házam, az is remek. Viszont kihajítottam egy Revoltecet, mert törött volt az eleje, és nem akartam tenni ide-oda. Továbbá van fenn egy Thermaltake Core V1 kocka, vatta új, csak be kéne ruházni alaplapra, meg pár kiegészítőre, és kész. Van egy projektorom, aminek még keresem a helyét, mert ki akarták dobni, én meg megmentettem és megjavítottam. ~3 óra meló volt, de működik. Pana, HD ready.
    Tucatnyi merevlemez, amit át kéne nézni, mielőtt kimegy a levesbe / szomszéd elviszi.

    Többször elhatároztam, hogy nyitok egy CPU hűtő kiállítást, de nincs meg pár klasszik darab, pl. a GlobalWin Fop 32/64. De van Zalman valami, ami tök réz, és ~1 kiló. Meg van ilyen 1U szerverből kirángatott, 80dkg réz blokk, 5ös talppal. Gondoltam, színesfémesnek is jó lesz, el kéne vinni. Találtam mellé ~10 kg alu bordát, klf. érából. Van P1es, csak nincs meg a lefogatója. Ez pl. kuka lenne, ha nem mennék MÉH telep felé.
    Van pár méter ~3-4mm átmérőjű hangfal kábel, ~25-40 méter, meg pár méter PA mikrofon kábel, Cordial, lépésálló. Megtaláltam a lakásban lebontott eredeti kapcsolókat, meg pár konektort, ezt sincs szívem kukázni, mert alapvetően XXI. századi termékek, csak kiváltásra kerültek.

    Igazából össze kéne hordani 2-3 nagy ládába az értékes HW-t, egy nagyba meg a kábeleket. Abból is van mindenféle. 230V, 4ér, vastag átmérő, talán 4-6mm2, sütőt be lehet vele kötni, olyan. Van egy rackes elosztó, 6os. :) ilyenek. Csomó kész PA RCA-RCA kábel, vatta új, csak "nem kellett az oda", azt nálam maradt. A fenti Cordial kábelből is van másmerre, tudom.
    Ha a fentiek rendeződnek, akkor le tudok vinni 1-2 szerszámot is még, talán. Van olyanom, ami általában egy jó háztartásban sincs. Pl. optikai kábelhez mikroszkóp, meg blankoló fogó. Ezek se mindennaposak nálam, sőt...

    Szóval kábé értékek, csak pénzt nem lehet belőle csinálni, kidobni meg nem akarod.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák