Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Bujdy81 #65774 üzenetére

    Olvastam a gazdasági elemzést, aztán a buktatókat.

    A buktatók szerintem nagyon komolyan félre tudják vinni ezt az egészet. Főleg, ha a család sem igazán sikeresen "indította el" a gyereket. Saját példámból kiindulva szerintem más is szop erősen. A szüleim jót akartak, de a pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve.

    Én úgy indultam el az "életben", hogy zéró gazdasági alapismeretekkel majd lakok a padlástérben (nem volt beépített padlástér, csak egy padlás), aztán konstruálok kapukat a pincében berendezett tervező-fejlesztő műhelyemben és milyen király lesz. Ez volt apám víziója.

    Se induló tőke nem volt, sem spórolt pénz, se semmi értelmes felfogás, hogy miként is kell a pénzzel bánni. Mondjuk ez apámnak sem volt, tehát ő megpróbált mindent a maga szintjén.

    Dolgoztam pár évig, becsődöltem totálisan, aztán nyomtam egy full resetet és 13 kg-os bőrönddel irány Svédország. Jó, előtte pályáztam és felvettek egy magyar céghez, de onnantól jött a hajrá.

    Visszatekintve én 25 évesen lóf*szt sem tudtam volna összespórolni. A családi háttér miatt a kapcsolatom is tönkrement 30-éves koromra, szóval azt is beszoptam volna. A gyerek teljesen lehetetlen volt korábban, 38-éves korunkig nem is lehetett gyerek asszony betegsége miatt. Aztán műtét és hajrá.

    Szóval az elmélet szép, de a gyakorlat nagyon el tud csúszni.

Új hozzászólás Aktív témák