Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ma voltam focizni. Én... :Y

    A fociedzők találkozójára mentem el, volt 2x30 perc foci. Sosem tudtam focizni, ezt mondtam is nekik előre, de szerintem nem értették meg hogy mennyire nem tudok.

    Javasoltam, hogy a legkisebb kárt akkor csinálom, ha én leszek a kapus vagy esetleg egyből megyek zöldséget vágni a grillezéshez.

    Beálltam a kapuba, kaptam kesztyűt. A srácok eléggé tudtak focizni, olyan erővel rúgták a labdát, hogy néha nem is láttam a labdát. 3x rúgták belém, akkor csak lepattant. Egyik alkalommal mellkas középen jött és pont a közelben volt a kezem, így kitárt tenyérrel hárítottam. Nem is lett gól, de utána eléggé érződött a bal mutatóujjam. Mostanra elég jól be is vérzett, valami elpattant belül. Hajlítani tudom kábé 90 fokig, utána már annyira fáj, hogy nincs kedvem.

    Kentem rá sportkrémet és várom a csodát. Ha hétfőn is nagyon szar lesz, akkor megyek orvoshoz vele.

    4 gólt rúgtak nekem, ebből 3 alkalommal érintettem a labdát, de ettől függetlenül bement. Úgy éreztem magam, mint egy teknős egy nyulaknak rendezett futóversenyen.

    A második félidő kábé harmadától a csapatot irányító csóka mondta, hogy elfáradt, ezért beáll ő a kapuba és legyen én csatár vagy hátvéd. Na, ez kábé olyan volt, mint a tevének a tű fokán átmenni....

    Elkezdtem rohangálni és próbáltam blokkolni a többiek passzait és támadásait. Mivel nem tudom focizni, ezért simán átrúgták a labdát a lábaim között (eléggé kalibrálja az egót lefelé), vagy csak körbefordultak és elfutottak mellettem. Asszem 3 alkalommal sikerült blokkolnom a csatárjukat, egyszer összes is ütköztem vele. Akkor aggódtam is, hogy baja lesz, mert jóval kisebb volt nálam. De szerencsésen esett.

    A lényeg az, hogy nem rúgtam fel senkit, emiatt nagyon aggódtam. Vélhetően jóval hatékonyabb lettem volna, ha "rámegyek" a csatárokra, de az utolsó méteren inkább fékeztem ne legyen baj.

    Utána grilleztünk egy jót, meg beszélgettünk. A Nap hét ágra sütött, le is égtem rendesen.

    Focizni szerintem sosem tanulok már meg, de a kisgyerekeket tudom tanítani egyszerű gyakorlatokra, az megy egész jól. Kíváncsi vagyok, hogy holnap mit szólnak majd a srácok edzésen, 3 kissrác nézte a meccset. Lehet, hogy értékelték, hogy legalább megpróbáltam. Vagy az is lehet, hogy holnap beszólnak, de dulván..... :Y :C

Új hozzászólás Aktív témák